Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
5232
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
20:52
Proofs
https://youtu.be/tM4oLFI2IDA

Ante Djukela

Player
Player
Nakon sto je covjek bio propucan radi neposlusnosti podlidera te ga kolega njegov dovrsio iz mislosrđa, oni su izbaceni iz org, Po pravilu NLR on ne moze da zna moje ime po id i tako to i ne moze da se vrati da me trazi radi osvete po ID BROJU te trazim da navedene naucite pravilima ponasanja na ovome serveru.
Moje puno pravo je bilo IC da ga propucam radi neposlusnosti podlidera.

ID: 5232 te ID:5220
MG:
SItuacija zasto su oba dobila cick i zasto je bacen u nesvjest :

Last edited:

Cofi

Player
Player
Nakon sto je covjek bio propucan radi neposlusnosti podlidera te ga kolega njegov dovrsio iz mislosrđa, oni su izbaceni iz org, Po pravilu NLR on ne moze da zna moje ime po id i tako to i ne moze da se vrati da me trazi radi osvete po ID BROJU te trazim da navedene naucite pravilima ponasanja na ovome serveru.
Moje puno pravo je bilo IC da ga propucam radi neposlusnosti podlidera.

ID: 5232 te ID:5220
MG/NLR:
SItuacija zasto su oba dobila cick i zasto je bacen u nesvjest :
malo smanji discord pa onda objavi...

Anki

Player
Player
al ti si najjaci mg i nrl a mene niste ni u jednoj sec ubili HAHHHAHAHHAAH de procitaj pravila majke ti
Po RP pravilu NLR ja sam ubijen i ne smijem se sjecati sta je bilo zadnjih 20 minuta dok Matija i Cofi nisu bili ubijeni i sjecaju se svega tako da ne vidim u cemu je preoblem i zasto ako te neko nadjaca ili pobjedi u RP-u treba da trazis neki fail i sve to da ide u ooc. Ne kazem ni da ste vi failali Ante jer po rp-u ako ja njega ne slusam on kao Co-Leader ima pravo da me zapali tu ako oce ali smatram da nije bilo razloga za tim ali dobro to je sve IC bilo i nema veze. Takodje kada si me pitao sta mi treba nisi se cuo i niko te nije cuo samo sam dobio metak i ti si rekao nesto kao oces mi odgovorit il ne znam kako mada nije ni vazno. U glavnom poenta je da se oni sjecaju svega a i ja se mogu sjecat bloods-a i tebe jer sam tu vec 10 dana i da smo imali potpuno pravo da kada te sretnemo u getu da te ispucamo. Nije bilo nikakvog faila ni sa jedne strane, rp je gotov i cao. A to sto se tice MG-a bas me zanima sta je tu bio MG.

Ante Djukela

Player
Player
Po RP pravilu NLR ja sam ubijen i ne smijem se sjecati sta je bilo zadnjih 20 minuta dok Matija i Cofi nisu bili ubijeni i sjecaju se svega tako da ne vidim u cemu je preoblem i zasto ako te neko nadjaca ili pobjedi u RP-u treba da trazis neki fail i sve to da ide u ooc. Ne kazem ni da ste vi failali Ante jer po rp-u ako ja njega ne slusam on kao Co-Leader ima pravo da me zapali tu ako oce ali smatram da nije bilo razloga za tim ali dobro to je sve IC bilo i nema veze. Takodje kada si me pitao sta mi treba nisi se cuo i niko te nije cuo samo sam dobio metak i ti si rekao nesto kao oces mi odgovorit il ne znam kako mada nije ni vazno. U glavnom poenta je da se oni sjecaju svega a i ja se mogu sjecat bloods-a i tebe jer sam tu vec 10 dana i da smo imali potpuno pravo da kada te sretnemo u getu da te ispucamo. Nije bilo nikakvog faila ni sa jedne strane, rp je gotov i cao. A to sto se tice MG-a bas me zanima sta je tu bio MG.
Mi se nikada nismo upoznali, te sam imao masku tako da niti ti niti itko ne moze znati da sam ja Ante. jedino po ID broju sto je MG.

Tocka! neka admini odluce.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 5220 ce dobiti kaznu za MG i MercyKill
  • ID 5232 ce dobiti kaznu za MG.
  • ne mozete da prepoznate nekoga preko ID-a ili preko imena dok nosi masku.

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom