Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.8, G.P 3.1, MG | ID 30887, 30852

Status
Not open for further replies.
Your ID
27721
Players nickname
Matke_Redd
Suspect ID
30887 30852
Date of violation
Dec 26, 2022
Time of violation
2:27
Proofs
https://streamable.com/3iy66z

Matke Redd

Player
Player
pa posalji ti cijeli video a ne samo minutu kad smo te ubili, ko te nebi ubio kad si nas trojicu VDM i onda nas okacio, bravo
Da li mozes da mi objasnis, kako sam mogao da uradim VDM ako sam bio na motoru i bili ste samo vas dvojica?

Zoki Pendrek

Player
Player
Da li mozes da mi objasnis, kako sam mogao da uradim VDM ako sam bio na motoru i bili ste samo vas dvojica?
brate moj ti i neki bata ste dosli, ti na motoru se zabio u nas i ovaj tvoj u mog druga, mi smo te ubili a ovaj je tvoj je pobego, i sad ti nas kacis brate moj a mi tebe sa punim pravom ubili a ne brate da ti tu sad provodis neku pravdu i VDM likove koji su tek poceli igrat, smiri se brate malo

Matke Redd

Player
Player
brate moj ti i neki bata ste dosli, ti na motoru se zabio u nas i ovaj tvoj u mog druga, mi smo te ubili a ovaj je tvoj je pobego, i sad ti nas kacis brate moj a mi tebe sa punim pravom ubili a ne brate da ti tu sad provodis neku pravdu i VDM likove koji su tek poceli igrat, smiri se brate malo
bas je tuzno kolko lazes al ajde

Matke Redd

Player
Player
u POV-u kazes kako sam te prvi krenuo pucati, a ovde po forumu vadis neku pricu kako sam radio VDM...

Zoki Pendrek

Player
Player
brate , sisao si sa motora i ovaj tvoj drug se zabio u mog druga , ti si nas krenuo pucat i mi smo te ubili i ti se tu sad siris nesto

Zoki Pendrek

Player
Player
Nemam clipano kad imam AMD graficku, a znam da ti imas, postavi ceo snimak da moze da se donese odluka a ne da bude false ban

Amback Gambino

Nikad nikom nisam rek'o da te nikad nisam ček'o
Player
Nakon pregledanih dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID 30887 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.8
Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom