sve se vidi u POV-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pojacaj slusalice?brate moj nista se ne cuje u povu ne mozes da tuzis
Kakav vdm??Bio sam na motoru.... O cemu ti pricas bato? Ako imas POV postavi ga da vidimo taj "VDM"posalji cijeli pov
a ne samo minut pokazi gde si nas VDM ajde
pa posalji ti cijeli video a ne samo minutu kad smo te ubili, ko te nebi ubio kad si nas trojicu VDM i onda nas okacio, bravoKakav vdm??Bio sam na motoru.... O cemu ti pricas bato? Ako imas POV postavi ga da vidimo taj "VDM"
Da li mozes da mi objasnis, kako sam mogao da uradim VDM ako sam bio na motoru i bili ste samo vas dvojica?pa posalji ti cijeli video a ne samo minutu kad smo te ubili, ko te nebi ubio kad si nas trojicu VDM i onda nas okacio, bravo
brate moj ti i neki bata ste dosli, ti na motoru se zabio u nas i ovaj tvoj u mog druga, mi smo te ubili a ovaj je tvoj je pobego, i sad ti nas kacis brate moj a mi tebe sa punim pravom ubili a ne brate da ti tu sad provodis neku pravdu i VDM likove koji su tek poceli igrat, smiri se brate maloDa li mozes da mi objasnis, kako sam mogao da uradim VDM ako sam bio na motoru i bili ste samo vas dvojica?
bas je tuzno kolko lazes al ajdebrate moj ti i neki bata ste dosli, ti na motoru se zabio u nas i ovaj tvoj u mog druga, mi smo te ubili a ovaj je tvoj je pobego, i sad ti nas kacis brate moj a mi tebe sa punim pravom ubili a ne brate da ti tu sad provodis neku pravdu i VDM likove koji su tek poceli igrat, smiri se brate malo
u POV-u kazes kako sam te prvi krenuo pucati, a ovde po forumu vadis neku pricu kako sam radio VDM...brate moj ti i neki bata ste dosli, ti na motoru se zabio u nas i ovaj tvoj u mog druga, mi smo te ubili a ovaj je tvoj je pobego, i sad ti nas kacis brate moj a mi tebe sa punim pravom ubili a ne brate da ti tu sad provodis neku pravdu i VDM likove koji su tek poceli igrat, smiri se brate malo
kako ti kazes Kuna!!brate , sisao si sa motora i ovaj tvoj drug se zabio u mog druga , ti si nas krenuo pucat i mi smo te ubili i ti se tu sad siris nesto
Postavi ga ti kao novu zalbu na mene. Nista te ne sprecavaPosalji cijeli POV ajde da vidimo sta se desilo
Ma opusteno, nista nece biti false ban...Nemam clipano kad imam AMD graficku, a znam da ti imas, postavi ceo snimak da moze da se donese odluka a ne da bude false ban