Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na državne organizacije| RP2Win FailRP FearRP

Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Drill_Kimara
Suspect ID
58448
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
18:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=AVHodWDeXRM

maisony9

:)
Player
Pre svega za prvog taoca su ispunili uslov to jest da sklone barikade sve, taoc je prepušten njima tačnije pušten na slobodu. Što se tiče drugog taoca dajem uslov da se sklone svi kod krivine 200m desno momci polako kreću mi krećemo sa njima stižemo do krivine i nekim čudom jedan član FIB-a nije napustio krug, momci se nisu plašili za život taoca išli su RP2Win rekli su nam više puta kako niko nije u tom području i ako je primećen čovek kad smo krenuli da trči na drugu stranu a i vidi se na POV-u da nije napustio vizuelni krug i ako sam dao uslov da SVI SVI napuste područje od 200m osim ljudi koje oni izaberu da preuzimaju taoca. Ako vas 20 na nas 9 ne može da zaustavi pljačku pregovorima ili da nas srede posle pljačke i da moraju ovako da završe neku RP situaciju onda niste sposobni da pregovarate ili da vodite toliko ljudi iza sebe na ovoliko velike akcije. Čist RP2Win FearRp i FailRP.
Dokaz ( POV ):

Don Aljoni

Player
Player
Pozdrav burazere. Na ovom pov se ne vidi nas kolega za koga tvrdite da je u zbunu. Samo se vidi da je neko od vasih napisao da se neki fibovac nalazi u zbunu i kako ste znali da je bas fibovac jer su tu bili I pripadnici SAHP-a i LSPD-a. Cak smo ponudili da odete do tog mjesta. Ako nije problem neka vas clan postavi pov dje se vidi da je neko u zbunu.

Last edited:

Pop Garcia

Player
Player
Ja na snimku ne vidim coveka u zbunju. Sto nisi poslao ljude da izvide teren da li je tu jos neko od nasih ljudi ili ako si ga vec video, sto ga nisis uhvatio?LOL Ovde se samo vidi da vi koristite levo oko i nista drugo :D pozdrav

Last edited:

maisony9

Player
Ja sam tu nastavio svoju RP akciju i ako se videlo da pokušavaju kršenjem pravila da reše pljačku i da nas pohapse ja sam završio sa RPanjem predali smo taoca i otišli da
Pozdrav burazere. Na ovom pov se ne vidi nas kolega za koga tvrdite da je u zbunu. Samo se vidi da je neko od vasih napisao da se neki fibovac nalazi u zbunu i kako ste znali da je bas fibovac jer su tu bili I pripadnici SAHP-a i LSPD-a. Cak smo ponudili da odete do tog mjesta. Ako nije problem neka vas clan postavi pov dje se vidi da je neko u zbunu.
Druže ovde ti nije ic još uvek uđi na POV i pogledaj na snimku kako ti piše lpo 1 FIB i kako nismo uspeli pljačku i ako sam dao uslov da se svi sklone 200m dole, znači ja dam uslov a vi koji ne strahujete za taocov život prelazite preko uslova i radite sve na svoju ruku. Sportski pozdrav

Pop Garcia

Player
Player
Znam, ali sam si rekao vidi d apise FIB1 . O tome se radi. Moje pravo je da rizikujem da sakrijem coveka na poziciju, a tvoje je da pregledas teren ako smatras da imas dovoljno ljudi za to. Jer realno, ja tebi ne verujem kao kriminalcu i isto tako ti ne verujes meni kao pripadniku drzavne organizacije. Posalji ljude i proveri. Upravo zato je ukinuto to da vi ne mozete izlaziti van kruga i proveravati teren od 10 kilometara, vec se dogadjaj odvija u krugu koji je namenjen za to i vi ne znate koliko nas je u krugu a mog coveka da ste videli, uhvatili bi ga. On je bio na poziciji za slucaj da vi ne pustite taoca pri razmeni jer ja imam pravo da vama ne verujem na rec jer ste ic kriminalci. pozdrav

maisony9

Player
Znam, ali sam si rekao vidi d apise FIB1 . O tome se radi. Moje pravo je da rizikujem da sakrijem coveka na poziciju, a tvoje je da pregledas teren ako smatras da imas dovoljno ljudi za to. Jer realno, ja tebi ne verujem kao kriminalcu i isto tako ti ne verujes meni kao pripadniku drzavne organizacije. Posalji ljude i proveri. Upravo zato je ukinuto to da vi ne mozete izlaziti van kruga i proveravati teren od 10 kilometara, vec se dogadjaj odvija u krugu koji je namenjen za to i vi ne znate koliko nas je u krugu a mog coveka da ste videli, uhvatili bi ga. On je bio na poziciji za slucaj da vi ne pustite taoca pri razmeni jer ja imam pravo da vama ne verujem na rec jer ste ic kriminalci. pozdrav
Imaš pravo da rizikuješ život taoca da bi uhapsio kriminalca? Gde piše to ljubi te brat? Tebi je bitniji kriminalac kojeg možeš da nahvataš u bilo kojem trenutku i kojeg viđaš po gradu tokom svakog dana od taoca koji je mogao da pogine zbog vašeg pametovanja i donošenja odluka na svoju ruku pored naših uslova? Pope nemoj da se zajebavaš ljubi te brat, razumem ja da ti nećeš da dobiješ warn al kako ne vidiš da svaku pljačku,otmicu ili ti neku drugu akciju sve se završava Forumom a ne RP scenom koju pokušavamo da izvedemo pa sve sjebte...

maisony9

Player
Ako ne možeš već verbalno da nas pobediš i sprečiš pljačku pokušaj fizički al nemoj na ove stvari, ostavljaš čoveka u krugu pored naših uslova da ne bi uspeli pljačku.. Ja sam mogao da ubijem taoca i da dobijete warn bez ikakvog razmišljanja al jednostavno sam stavio do znanja mojim članovima da ćemo mi ispasti fer i korektni i ako vi niste prema nama do sad ni jednom ispali što se tiče ovakvih nekih mera koje prelaze svaku granicu pravila Servera.

Milos Tomin

Player
Player
Naucite da rpate a ne da koristite drugo oko. Kako znate da je 1 clan FIB.
vi radite RP2WIN samo gledate zuti krug na mapi i ne pravite se vise blesavi. Uzeli ste pare i sta jos hocete paradu od 500 metara. Zaboravite. Ja vam garantujem da cete od sada svaku pljacku ovako proci dok ne naucite sta znaci ROL PLAY.

maisony9

Player
Ja ne znam o čemu mi više pričamo evo čovek još priznaje da će pored ovih kršenja i u buduće da krši pravila, da ti čika Kimara objasni nešto ovo ti je OOC problem a pljačke su IC a to kad mešaš kao ti sad to je MG -MetaGaming Mešanje IC i OOC. Što se mene i mojih drugara tiče ja sledeći put da gubim vreme na ovakve situacije neću, a kad sledeći put takođe ne budete ispoštovali neke od uslova videćeš kako se brzo i jednostavno završava stvar. Sportski pozdrav još jednom😋

Milos Tomin

Player
Player
Ja ne znam o čemu mi više pričamo evo čovek još priznaje da će pored ovih kršenja i u buduće da krši pravila, da ti čika Kimara objasni nešto ovo ti je OOC problem a pljačke su IC a to kad mešaš kao ti sad to je MG -MetaGaming Mešanje IC i OOC. Što se mene i mojih drugara tiče ja sledeći put da gubim vreme na ovakve situacije neću, a kad sledeći put takođe ne budete ispoštovali neke od uslova videćeš kako se brzo i jednostavno završava stvar. Sportski pozdrav još jednom😋
MG ti je kad ti znas da je jedan agent FIB ostao mozda je bio SAHP ili PD posto se nekada promenimo pancira na pljackama da dokazemo administraciji da koristite levo oko. Da tebi cika Milos objasni levo oko ti je onaj broj desno u uglu sto gledas. I to ti je OC informacija i to ti je MG i to koristite za RP2WIN. Inace ja znam ko je bio i gde je bio sve je bilo po propisima. Nauci RP pravila. Inace "cika Kimi" da znas sta je OOC i IC znao bi i za levo oko i MG i RP2WIN. Pogledajte malo kako Vagosi rade pljacku i naucite da rpate. srdacan pozdrav :p

Don Aljoni

Player
Player
Ne znam zasto ne okacite onda POV gdje se vidi da je kolega u zbunu i rijesen problem, nego smeta sto nemamo warnova pa hajde da nam smjestite

maisony9

Player
Sta ja imam od vasih warnova objasni mi? Igram igricu da mi bude zanimljivo i da pokusamo da napravimo neke RP Scene, ja od tvojih,vasih warnova nemam nista i ne zelim da nekom napakostim vec da nam bude zanimljivo kako nama tako i vama, ne izvaljuj se molim te.

maisony9

Player
Ne znam zasto ne okacite onda POV gdje se vidi da je kolega u zbunu i rijesen problem, nego smeta sto nemamo warnova pa hajde da nam smjestite
Vi da ste postupili po pravilu i kako treba ja ne bi nista kacio i ne bi se zalio vec bi samo nastavio sa svojom igrom, ja sam POV okacio i zalbu ocigledno zato sto niste postupili po pravilu.

maisony9

Player
Otvori Discord > Udji na GrandRP server > Generalna i ostala Pravila > Procitaj sve > Dodji opet

maisony9

Player
MG ti je kad ti znas da je jedan agent FIB ostao mozda je bio SAHP ili PD posto se nekada promenimo pancira na pljackama da dokazemo administraciji da koristite levo oko. Da tebi cika Milos objasni levo oko ti je onaj broj desno u uglu sto gledas. I to ti je OC informacija i to ti je MG i to koristite za RP2WIN. Inace ja znam ko je bio i gde je bio sve je bilo po propisima. Nauci RP pravila. Inace "cika Kimi" da znas sta je OOC i IC znao bi i za levo oko i MG i RP2WIN. Pogledajte malo kako Vagosi rade pljacku i naucite da rpate. srdacan pozdrav
U MG ti spada isto to što ti radiš, zbog OC problema ti prebacuješ stvari u IC i nastavljaš taj isti problem da rešavaš. RP2Win je to što vi radite sakrili ste lika u vizuelnom krugu i RPate kako ga nema nigde i kako ne bi rizikovali nikad život taoca a ovde pričate da ste ipak rizikovali život taoca na svoju ruku da mi ne bi dobili municiju i ostalo iz Gun Storea. Tuga.

Don Aljoni

Player
Player
Vi da ste postupili po pravilu i kako treba ja ne bi nista kacio i ne bi se zalio vec bi samo nastavio sa svojom igrom, ja sam POV okacio i zalbu ocigledno zato sto niste postupili po pravilu.
Ali na tom pov se ne vidi da neko stoji u zbunu nema ID, vec je samo neko napisao da je fibovac u zbunu, to je problem. Da se na pov lijepo vidi da je neko u zbunu tj da se vidi ID ne bi niko nista sporio.

Gabi Coreli

Player
Player
U MG ti spada isto to što ti radiš, zbog OC problema ti prebacuješ stvari u IC i nastavljaš taj isti problem da rešavaš. RP2Win je to što vi radite sakrili ste lika u vizuelnom krugu i RPate kako ga nema nigde i kako ne bi rizikovali nikad život taoca a ovde pričate da ste ipak rizikovali život taoca na svoju ruku da mi ne bi dobili municiju i ostalo iz Gun Storea. Tuga.
A kako ste vi saznali da je tu taoc ti rpas sebe u rl nece ti pisat u krugu kolko je taoca vi ste fejlali

maisony9

Player
Ali ti pre svega ne smeš da rizikuješ život taoca da bi sprečio da dobijemo sitnu municiju, ja sam dobio info da je vaš čovek viđen šta tu nije jasno?

Gabi Coreli

Player
Player
Ali ti pre svega ne smeš da rizikuješ život taoca da bi sprečio da dobijemo sitnu municiju, ja sam dobio info da je vaš čovek viđen šta tu nije jasno?
Nisi dobio napiso si non to radio lik je u krugu niko se nije čuo da je javio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom