Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Bujan

Player
Player
me: Marko Bujan
Pol: Muski
Starost:13 godina
Rasa: Bela
Nacionalnost: Balkanska
Mesto rođenja: Los Andjeles
Majka: Nisam je nikada upoznao
Otac: Kayn Darkin
Pol: Muski
Težina: 80 kilograma
Visina: 200cm
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Smedja
Tetovaže: tijelo, ruke, lice,
Prednosti:Mnogo sam snazan
Slabost: Nema

Životna priča: 200+ reči
Marko je rodjen u Los Andjelesu cim se rodio majka mu se ubila jednim metkom zbog psihicke bolesti. Moj otac Kayn i ja smo se preselili u Los Antos. Kada sam ja imao 10 godina bilo mi je tesko da odrastam bez majke ali sam izdrazao kada sam imao 10 godina prvi put sam radio u NG-u .Polse toga moj zivot je bio ispunjen samo radom i disciplinom. Naucio sam pretraziti osobu, obiti gepek, privesti osobu i baratati oruzjem od pistolja pa sve do heavy snipera te sam takoder naucio upravljati autima i avionima. Od svojih vojnih kolega naucio sam voziti off road. U 11 godini poceo sam razmisljati o vlasitome zivotu. Otac mi je ispricao zivot moje majke gdje sam saznao da je bila clanica banda i bavila se mutnim poslovima. Od tada sam shvatio da mi je to u krvi. Poceo sam krasti vojne pancire, oruzje i municiju iz skladista vojske. Nakon 2 tjedna bio sam otkriven i izbacen iz vojske. Nakon toga bavio sam se pljackom bankomata i vozila. Sa 12 godina pridruzio sam se bandi Marabunta Grande.Tamo sam naucio mnogo toga sto se tice ilegalnih stvari kao sto su talacke, pljacke prodavnice, pljacke prodavnice municije i napadi na vojnu bazu. Od tada sam shvatio da je ghetto moj zivot.

-Marko moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije) zbog svojeg iskustva iz oruzija.
-Marko moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci (ne puskom).
-Marko moze koristiti bilo koje heavy oruzije zbog svojeg treninga i pucanja (Postovace se pravila P.D 1.6).
-Marko moze voziti svaki auto off road zbog svojeg iskustva iz Nacionalne Garde (samo vozila koja mogu off road).
-Marko ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)
-Marko moze u nekim situacijama ici 1v2 zbog neustrasivosti koju je naucio kontrolirati u NG-u.

Last edited:

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

Obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom