Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5567
Players nickname
Takeo_Ishi
Suspect ID
1679
Date of violation
Dec 13, 2021
Time of violation
3:21
Proofs
https://youtu.be/NIgYVurFueI

Nidzolaaa

Player
Player
Dobro jutro,
Kao sto naslov kaze vrlo moguci cheat od strane igraca sa ID-om 1679.
Trazim od igraca 1679 da objavi svoj POV!

Takodje, vrlo je moguce da jedan ili dvojica od ovih na mom snimku koji nisu osumnjiceni u naslovu, imaju cheat jer ako poslusate, cucete da moje kolege iz familije govore kako su ih pogodili takodje 2 puta ili vise sa revolverom.

Internetwin

Player
Player
Posle ove cele situacije kad se desilo ja sam proverio moj POV i skontao sam da mi snima drugi ekran. Posle toga sam namestio snimanje i na ovom videu se vidi kako me admini testiraju i bacaju bombe na mene, ovde se dobro vidi da ja odma padam na pod i umirem. Ja ovo ne smatram kao validan dokaz za cheat, posto se i meni desava ista situacija da pogodim coveka vise puta(100+ dmg) i da ostane ziv, ne znam dal je do pinga ili nesto drugo. Ako nije do pinga znaci svaka treca osoba cituje.

Last edited:

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Moli se ID 1679 da postavi POV od eventa jer je obavezan da ima
  • Imate 8h da postavite svoj POV
Posle ove cele situacije kad se desilo ja sam proverio moj POV i skontao sam da mi snima drugi ekran. Posle toga sam namestio snimanje i na ovom videu se vidi kako me admini testiraju i bacaju bombe na mene, ovde se dobro vidi da ja odma padam na pod i umirem. Ja ovo ne smatram kao validan dokaz za cheat, posto se i meni desava ista situacija da pogodim coveka vise puta(100+ dmg) i da ostane ziv, ne znam dal je do pinga ili nesto drugo. Ako nije do pinga znaci svaka treca osoba cituje.

Osoba koja je tebe i tvog prijatelja ubila nije admin samim tim ce doticni dobiti permanenti ban za hakovanje.

Internetwin

Player
Player
Iskreno nekoliko puta mi se desilo nije do mene to, dobijem pancir kad udjem u krug za event. To se i drugima desava ne samo meni

Mujo Simba

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 1679 ce dobiti kaznu za pravila dogadjaja 1.7 ( Logovi su provjereni nije vam niko dao od admina armor )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom