Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
1555
Date of violation
Dec 27, 2022
Time of violation
23:58
Proofs
https://youtu.be/SIGdHmphje0

Ante Djukela

Player
Player
Bolnicar me ubi slucajno pa me ne dize, sta on njemu moze rec da ne dize u gradu pre eventa, njegova duznost je da me digne.

Last edited:

Goran Gefufna

Player
Player
Ja zelim pre svega da se izvinim gospodinu , ali stvarno nisam video da sam ga ubio , jer je helikopter bio tako parkiran . da sam video da sam ga ubio naravno da bih ga digao jer to mi je duznost , opet duboko se izvinjavam gospodinu ...
Jos bih rekao da ce veca sila najbolje presuditi , ja se naravno necu naljutiti ako dobijem kaznu jer svako treba da snosi kaznu za svoja dela ali stvarno nisam namerno ubio coveka sto se vidi i na POV . Hvala Unapred <3

Milan Darkin

Veteran
Leader of unofficial org
Nisam te digao jer ne želim da rizikujem svoj život pored njih dvojice koji drže oružje i viču da te ne dižem. Na snimku se vidi kada sam krenuo ka tebi da te podignem i ID 16608 kaže da te ne dižem i udara me, samim tim je on prekršio G.P. 6.5.

Last edited:

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu

ID 6901 dok EMS pali helikopter je skocio pod elise za sta EMS zaposlenik nije kriv jer ne moze da utice na to.

ID 1555 mora da ima strah ako 2 osobe naoruzane mu kazu da ne dize , EMS zaposlenik postupio ispravno

FailRp pravilo nije prekrseno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom