Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM, RDM, G.P. 6.15 | ID:3294, 31188, 36090

Status
Not open for further replies.
Your ID
34987
Players nickname
Rio_Barba
Suspect ID
3294, 31188, 36090
Date of violation
Dec 28, 2022
Time of violation
00:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jTNN0JHQ2as&ab_channel=AdrianoRabach

BarbaRio

Player
Player
Znaci, ID:3294 je pucao na pocetku bez upozorenja sto znaci da je napravio prekrsaj G.P. 6.15..vidi se da sam povecao radijus za razgovor, jer sam ga isao upozorit i on je krenuo pucat prije nego sam to uspio ucinit..zatim se vratio autom i krenuo nas gazit cime je pocinio VDM. ID:31188 vidljivo je da je dosao i otisao sa mjesta pucnjave, bez da je ikoga na ista stigao upozoriti i otisao je na solidnu udaljenost i bio je van opasnosti, stoga nije pucao u samoobrani, te je prekrsio pravila RDM i G.P. 6.15. ID:36090 nema dokaza protiv njega jer sam bio predaleko, ali moj kolega ID:35303 tvrdi da je pucao isto bez upozorenja, cime je navodno prekrsio pravilo G.P. 6.15, ali kao sto sam vec naveo nema dokaza protiv njega, osim toga da fizicki nije imao vremena odbrojiti posto je tek stigao i poceo pucat prvi. U svoju obranu tvrdim da sam pucao iskljucivo u samoobrani i smatram da sam postupio ispravno, prema pravilima.

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 34987 dobit će kaznu za G.P 6.15
ID 31188 dobit ce kaznu za G.P 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom