Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | Rico Campbell | 23413

Rejected
Status
Not open for further replies.

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Ime: Rico Campbell
Pol: Muski
Starost: 40 godina
Rasa: Bela
Nacionalnost:Balkanska
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Dimitri Campbell
Majka: Emily Campbell
Pol: Muski
Težina: 70
Visina: 196
Boja očiju: Kafejava
Boja kose:Crna
Tetovaže:Glava desna i leva ruka
Prednosti: Hrabar i jak i agresivan
Slabost:Rico nema slabost

Životna priča: Ovako ja sam Rico Campbell dolazim iz londona ja sam rodjen 17 januara 1982 moj zivot kao mlad je bio prelep zato sto je moj otac radio sa kriminalcima on je ubijao policajce krao drogiro se onda on me naucio kako da lecim rane pistolje u ruci i posle dugog vremena moj otac je bio ubijen od nekih kriminalca u 2000 godina od tada sam ja krenuo da radim sa mafijashima zato sto zelim da uradim osvetu za mog otca ja sam jos kao mali volio pucat pistoljima i puskama u 2011 godini sam uspeo da pronadjem ubicu mog otca ali to su bili preveliki mafijashi smisljao sam plan kako da se osvetim nedelju dana onda mi je teknulo da skupim ljude iz moje mafije i da im uletimo u kucu doso je Dan kad smo trebali da uletimo to je bio 21.06.2011 ali nazalost kad smo uleteli uspeli su da ubiju moje 4 kolege koji su bili samnom ja sam ostao sam na njih i nisam imao ni malo strah zato sto sam znao da pucam sa puskom uspjeo sam da ubijem Ubicu od mog otca onda sam ga odneo u selu i sam polio benzinom i zapalio da izgori ceo. i dan danas se ne bojim nikog i volim mafijashe mogu da se pucam 4 na 1 zato sto sam naucio kako izbjegavat metke od suprotnika drago mi je sto mi je moj otac ostavio neko znanje iz kriminala ja bez droge i mafije ne mogu da zivim ja od toga zaradjujem i zato zivim bahat zivot.

Ishodi:
1- Rico Moze da ubija ljudi koj ga iznerviraju zasto je bio agresivan.
2- Rico Moze da dize sa revom ne sa pusku zasto njegov tata ga je naucijo
3-Rico Moze da ide 4v1 zasto je bio jaci i pobio mafiju.
4-Rico Moze da nosi XXX oruzje zasto je celi zivot radio u bandu.
5-Rico Moze da nosi drogu zasto on bez toga nije mogao da zivi.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom