Dosta se toga desilo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze o cemu pricas pucao sam po tebi sve dok nisam video da si nenaoruzan jer su pucali svi sa svih strana i na tebe vise nisam ni obracao paznju, mozda da nisi stavio iglo na sred puta kao barikadu mozda bih te i video ranije a ove momke tvoje sto nisi stigao da snimis kako pucaju po meni nakon toga to imam ja snimljeno cisto da nemas brige kao i ono masivno krsenje nrl-a...i pored svih pokusaja varanja ako racunamo iglo, nrl, taksista koji nas vdm-a i vas 20 na 6 sa tobom na kraju pod efektom droge i sokova ne pokupite ni jedan panel hahaahahah gg racunaj u 120k troska i troskove za sok i drogu. ljubi bratDosta se toga desilo.
Dosta se toga desilo.
nije mi samo jasna jos jedna stvar, jel ti stvarno mislis da u sred pucnjave mozes da ides od lika do lika i ocekujes da ti svako odbroji da bi pucao po tebi ja priznajem da sam opalio metak i ne izbegavam kaznu ali s tvoje strane je malo fear rp sto trcis nenaoruzan od svakog do svakog a pritom su svi naoruzani i pitas sto se puca i dal je brojano sto je pored fear rp-a i fail rp a i mg sto se dogovarate sta da raditeDosta se toga desilo.
ivice mi nismo imali rp situaciju napolju sve dok nismo se upustili u nju tako da mi nismo begali od nikoga nisam nas pucali da bih ja dobio 6.2 rp je krenuon tek kada smo izasli6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.
Napustaš/beziš RP sa to sto ulazis u unutrašnost, kad si izasao bili ste 3 na 3. Nelogično je to što nema način ko kome bi brojao i postavio zahtev. Ipak prekršeno je G.P 6.15 i 6.2 sa vašu stranu.