Sve se vidi na pov prvo 54321 je odbrojano u roku od 2 sekunde i decko je onda samo krenuo da puca po meni kao i njegov kolega a poslusao sam njihov uslov i krenuo sam da bezim...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lolSve se vidi na pov prvo 54321 je odbrojano u roku od 2 sekunde i decko je onda samo krenuo da puca po meni kao i njegov kolega a poslusao sam njihov uslov i krenuo sam da bezim...
kao prvo ja sam rekao likovima da mi je puklo u glavi jer mi je igrica crashala i sto bi radio lta ako me likovi nisu ni upozorili niti ista nisam bezao nisam imao poente raditi lta... plus ti se ne isplati laganje ako imas pov gde se vidi da sam uradio lta da bi pobegao od nekog problema ili od nekoga slobodno okaci ja sam sa vasa 2 clana chillao tu i nisu pravili nikakav problem jos smo se i mi bili dogovorili za panele da nam ostavite 2 ali stvarno je krajnje ne ispravno ovo brojanje i pucanje kad pokusam da pobegnem.Tu si uradio LTA i to ti je bila druga opomena.
BUMBI HVALA ZA PANELE
ja da sam uradio LTA bar bi se spawno u fam house ili hotel bilo gde sem ne na zadnje mesto ali opet kazem ako imas svoj pov da sam uradio LTA kaci meTu si uradio LTA i to ti je bila druga opomena.
BUMBI HVALA ZA PANELE