Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
llllll
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 30, 2022
Time of violation
22:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fReT4Lf0qA0

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Kakav self report, pa nisam ni morao da te okacim, sam sebe si okacio, jos pov od pre 2 dana. Zamolio bi administraciju da traze ceo pov igracu ,bio sam na drugom padobranu ako treba okacicu ceo pov doso sam po pozivu , bejta pored padobrana sa drugarom gazite autom iako im je brojio neko 5 sekundi, drugar sa zutim bugatijem gazi, radi vdm da ne bi mogli da ga podignemo, plus udara meni heli dok slecem i ubija me, i kad ga podignemo kao sto se vidi na povu da bi ga vodili na branu da skace lastu, lik radi fearrp, dta, rp to win skace u vodu jer zna da ne smemo da ga pucamo u vodu , preksri 5 pravila plus mi pise u nonrp chat , evo i deo mog pova pa neka admin odluci da li ce da kazni mene koji nista nisam uradio, ili ce da kazni doticnu osobu koja je u 10 sekundi prekrsila 5 pravila grada

ElmirWaa

Player
Player
Kakav self report, pa nisam ni morao da te okacim, sam sebe si okacio, jos pov od pre 2 dana. Zamolio bi administraciju da traze ceo pov igracu ,bio sam na drugom padobranu ako treba okacicu ceo pov doso sam po pozivu , bejta pored padobrana sa drugarom gazite autom iako im je brojio neko 5 sekundi, drugar sa zutim bugatijem gazi, radi vdm da ne bi mogli da ga podignemo, plus udara meni heli dok slecem i ubija me, i kad ga podignemo kao sto se vidi na povu da bi ga vodili na branu da skace lastu, lik radi fearrp, dta, rp to win skace u vodu jer z
bravo brzo ucis ako ja dobijem dobit ces i ti prvo ubijali ste me niste brojali plus drugara nisam imo idem sam na padobran tako da nemoj nista govorit ukopat ces sam sebe

Mone Shuxna

Player
Player
forum warior, radis mi "frp" i "cl" po ceo dan i onda se zalis na forum, pa nije lepo. osnovna pravila ne znas a i nisi stavio ceo pov kako ti prvi pucas bez brojanja i ubijas ljude a onda radis frp. Preporuka ako oces nekog da kacis na forum prvo nauci pravila dobro. samo bezveze mucis cika moneta da pise ovde po forum ali nije mi tesko budi spreman na resetke.

ElmirWaa

Player
Player
forum warior, radis mi "frp" i "cl" po ceo dan i onda se zalis na forum, pa nije lepo. osnovna pravila ne znas a i nisi stavio ceo pov kako ti prvi pucas bez brojanja i ubijas ljude a onda radis frp. Preporuka ako oces nekog da kacis na forum prvo nauci pravila dobro. samo bezveze mucis cika moneta da pise ovde po forum ali nije mi tesko budi spreman na resetke.
drugari se njegovi ukljucili fino sam reko prvo procitaj ako bude trebo bas citav pov da posaljem poslat cu da se vidi ko broji ko ne broji i nemoj smarat vise ni ti ni ti tvoji drugovovi kad vi ne znate pravila

ElmirWaa

Player
Player
ako ja jail dobijem i on ce nije problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom