Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3301
Players nickname
Luka Lopac
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/277601/

Luka Lopac

Senior Administrator
Senior Administrator
Za pocetak Abrahame zelim ti sretnu Novu godinu i sve najbolje u ovoj godini.

Ne znam kako ovaj put zapoceti pa cu samo pisat. Ponovo se javljam u vezi moje blackliste. Nakon sto mi je prosla molba odbijena, javio sam ti se privatno na discord gdje sam pokusao razjasniti neke stvari. Saznao sam da moja blacklista nije samo radi moje pogreske vec i radi "saveza" sa odredjenim ljudima. Kao sto sam vec rekao u prosloj molbi, da se za tu gresku stvarno kajem i da mi je tada bio prvi put kako napustam RP i sve ljude koje sam do tada poznavao. Bilo mi je tesko prekinuti svaku komunikaciju sa njima. Sve sto sam radio je to da sam razgovarao s njima jer sam do tada cijelo svoje vrijeme na grandu provodio sa tim ljudima. Nikada ti isti ljudi nisu utjecali na moje odluke kao admina niti utjecale na moj rad. Tada sam stvarno bio posvecen onome sto radim kao admin. Nisam bio dovoljno razuman i tada nisam shvatio tezinu te pogreske i do cega ona sve moze dovesti. Nadam se da to nekako mozete razumjeti i pokusati mi oprostiti.

Takodjer si mi rekao da je preveliki rizik da me vratite u admine, sto u potpunosti razumijem. Nije mala stvar biti optuzen za korupciju i nakon toga istog tog covjeka vratiti na mjesto admina. Upravo zato i pisem ovo. Ovime zelim opravdati sve moje postupke radi kojih sam izbacen. Stvarno mi je zao radi tih stvari, ali mislim da svatko pa i ja zasluzuje drugu priliku, ali o tome vi odlucujete. Sve sto ja jos imam za reci je da znam da je veliki rizik i znam da je tesko zaboraviti sve sto se desilo u tom periodu kad sam izbacen (sve stvari pa i uvrede upucene vama) , ali znajte da i dalje nastojim biti pravedan i objektivan. Kada bih ponovo dobio priliku biti admin, sto je trenutno stvar koju najvise zelim, opravdao bi sve greske koje su se desile i vjerujte mi da nikada vise nebi pravio iste. Toliko od mene, sve ostalo je na vama, nadam se da cete sve gore navedeno uzeti u obzir. Ugodan ostatak dana!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom