Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7626
Players nickname
Nelela Reyli
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jan 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/yxScVbE

Nelela Reyli

Player
Player
Dobro vece, zeleo bih da se obratim povodom bana za G.P. 1.1. Naime moj drug i ja smo zajedno poceli da igramo na GrandRP serveru i zajedno smo ucili nove stvari. Bio je to period kada smo po citav dan igrali i postalo nam je zabavno da se naticemo izmedju sebe ali i izmedju drugih igraca. Razmenili smo naloge kako bismo uzimali dnevne nagrade i tako stigli do automobila (glavne nagrade) koja donosi najvecu zaradu. To je bio period kada nismo znali i pridrzavali se pravila, samim tim nismo mogli ni da pretpostavimo kakvu kaznu mozemo da dobijemo. Kroz igranje na GrandRP serveru upoznali smo mnogo ljudi koje smo imali priliku da upoznamo u stvarnom zivotu. Odlucili smo da sa svim tim ljudima oko nas stvorimo porodicu i u igrici ne znajuci kakvu kaznu dobijamo. Ja sam siguran da ovakvu gresku vise necu napraviti a poprilicno imam poverenja u njega da ni on ovako nesto nece ponoviti. Da li postoji neki nacin da dobijem/dobijemo unban?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom