sve se vidi na pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo i prvo ne snimas sve slojeve krijes discord i zvuk igrice i zvuk mikrafona a imas mikrafon sto ti radisve se vidi na pov
nije mi se je snimio zvuk sta da ja radim?Prvo i prvo ne snimas sve slojeve krijes discord i zvuk igrice i zvuk mikrafona a imas mikrafon sto ti radi
ne nego tebe ti u settings na streamlabs tako namestjeno kako ne bi ti se cuo discord i za ovo se dobie 30dana ban sto ne snimas sve sloeve..nije mi se je snimio zvuk sta da ja radim?
i da oces sad da povlacis zalbu ja sam ti snimio celu zalbu sa tvoj pov i sve slobodno brisi sad xDnije mi se je snimio zvuk sta da ja radim?
Proslo 12h i stavi ga za sto ne snimlja sve sloevePrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Postavite POV gdje se čuje zvuk igre i zvuk vašeg mikrofona
Imate 4 sata da ispravite ove greške (do 12:00h)
Lepo ga gazis pa ga ubijas skill XDPrvo i prvo ne snimas sve slojeve krijes discord i zvuk igrice i zvuk mikrafona a imas mikrafon sto ti radi