Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana Biografija/Nikola Darkinn/3675

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Organizacija:FIB

Ime:Nikola Darkinn
Pol:Muski
Starost:50
Nacionalnost:Englez
Mesto rođenja:Los Andjeles
Pol:Muski
Boja očiju:Siva
Boja kose:Crna
Tetovaže po celom telu sem na licu
Prednosti:Mnogo sam brz
Slabost:Volim da koristim previse sokica

Životna priča: 100+ reči
Nikola je rodjen u Los Andjelesu cim se rodio majka mu se ubila skokom sa mosta.Moj otac Kayn ja i moja braca smo se preselili u Los Antos kada sam ja imao 5 godina bilo mi je tesko da odrastam bez majke ali sam izdrazao kada sam imao 15 godina prvi put sam radio u LSPD-u.Polse toga je moj otac uzeo FIB i prvi put sam uzeo bio u FIB-u.U FIB sam radio kao tajni agent bio sam mnogo napredan agent.Polse svega toga imao sam zenu koja me je volela i ja sam nju voleo.Ali jednom sam usao u kucu i video da me vara sa mojim kolegom.Oprostio sam joj ali to je bilo dobro samo zato sto ja ne mogu da imam decu i tako je napravio dete umesto mene ali to dete je bilo bolesno i onda smo raskinuli kod njih dvoje je to dete dok ja danas radim i svaki mesec saljem 30 hiljada da mogu da izdrzavaju to dete.Tokom svega toga ucio sam da pucam,koristim havy oruzija,da vucem sa pistoljem u ruci i da teram ljude oko sebe i ako se ne odalje za 5 sec smem da ih ubijem,naucio sam da koristim xxx oruzije.

Ishodi:
Nikola je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne sarađuju.
Nikola može koristiti sva legalna i ilegalna oružja na dužnosti i van dužnosti.
Nikola može da vezuje, vuče, podiže(zbog obuke u EMS), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom)
Nikola može davati serum istine.
Nikola može primiti mito do 100k.
Nikola može bilo kome očistiti dosije.
Nikola može pustiti osumnjičene na slobodu.
Nikola može platiti ili podmiti doušnika u korist njemu ili organizacije.
Nikola može ući u borbu prsa u prsa 2 vs 1 zbog dobre obuke u Kobrama.
Nikola ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Nikola može onesvestiti svoje kolege kako bi izvadio prijatelja ako je uhapšen.
Nikola može uništiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Nikola može voziti svaki auto do 50 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
Nikola može privedenim licima tražiti bilo koje oružje da mu predaju.
Nikola može ići u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Nikola može nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Nikola je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Nikola može ući u bandu ili kriminalnu porodicu, saradjivati sa njima i raditi bilo šta radi prikupljanja dokaza.
Nikola može prodavati sva ilegalna oružja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)
Nikola može sam hapsiti lica zbog svog treninga I iskustva
Nikola može bilo koga ukloniti sa poternice
Nikola može redovno koristi marihuanu zbog svog nestabilnog stanja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom