Sve se vidi u pov-u..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovi prvo ne ni su u pandorski auto broja me i puca me nije GP 6.15 i lik vrati se i radi revenge kill Pandur jedan nemas zivot smaras 36-37k id ne das da igra tak su usli na serveruSve se vidi u pov-u..
Papak mali, to sto je neko novi na serveru pa i da je 500k id ne daje mu za pravo da ide i da krsi pravila servera, nisu pravila tu bezveze napisana jer Rp je simulacija stvarnog zivota ajde da te vidim u RL da gazis pandura autom i da ga baitas, decko ima oruzije na glavi i kao smjesno nema straha od oruzja... Ti nemas bolan pravo glasa uopste sto se tice ovog covjeka on zavrsava uskoro drugi mjesec kao lider Fib-a bez i jednog warn-a pa ako imalo shvatas sta ti hocu reci sve ti je jasno. Djeco neizivljena nadjite svrhu u zivotu imate arenu za pucanje ili druge igrice pa se tamo izivljavajte kad ne mozete u RL jer ni pelene jos niste skinuli sa sebe a tu nesto prosipate. Za ovakve mungose sa POV-a treba da se uvede hladjenje na 7 dana momentalno pa slijedeci put da malo razmisle kako ce postupitiOvi prvo ne ni su u pandorski auto broja me i puca me nije GP 6.15 i lik vrati se i radi revenge kill Pandur jedan nemas zivot smaras 36-37k id ne das da igra tak su usli na serveru