By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!29421 uradio gp 6.13 u istoj su famu povu se vidi mass cr od 29421,G.P 6.15 od id 20122 gde bez brojanja krece da puca te ga id 29421 dovrsava i bezi...
abusas to sto imas warn niko ne kaze da ti pored toga sto imas jedan warn mozes raditi gluposti i ubijati random ljude bez razloga
jednom sam dobio jail a bez obzira culo se ili ne krenuo si odma pucatija nez jesi ono ti dobio 2 put danas za fail rp a ja sam ti brojo 5 sekundi samo neznam 6zaasto se to ne cuje u pov
na5 sekundi iman te upravu ustreljitijednom sam dobio zatvor a bez obzira čulo se ili ne krenuo si odmah pucati
ZZasto bi bio kaznjen kad sam vec dobio kaznu za to gg ali sam brojo 5 sec tvoj pov je mnogo cudanjednom sam dobio zatvor a bez obzira čulo se ili ne krenuo si odmah pucati
bio sa
nista posalji pov gde se cuje tvoj glas i to kako drzis NZZasto bi bio kaznjen kad sam vec dobio kaznu za to gg ali sam brojo 5 sec tvoj pov je mnogo cudan