Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28794
Players nickname
Aldin Royall
Suspect ID
21626
Date of violation
Jan 5, 2023
Time of violation
13:09
Proofs
https://youtu.be/Hq01LI2Dmds

ALDIN_NUKA999

Player
Player
sve se vidi u povu kako Diamonds fam nas ubija u labaratoriji droge ,cekali smo da napadnemo oni su samo dosli i pobili nas ,a to je zabranjeno ako mozete rijesite, hvala

JackalBenassi

Player
Player
hahahahha koji debil molim vas jel mogu u ovu temu upload pov kako se doticni vraca 3x na istu lokaciju gdje ih mi ubijamo i ponovo se 3x vracaju i svaki put kao sto mozete na POV vidjeti brojali smo im 5 sek da izadju jer je nas bilo 8 a nji 3ica ??? da stavim ovde POV ili posebno ???

marcel055

Player
Player
sve se vidi u povu kako Diamonds fam nas ubija u labaratoriji droge ,cekali smo da napadnemo oni su samo dosli i pobili nas ,a to je zabranjeno ako mozete rijesite, hvala
sto nisi stavio i snimak kad se vracate 3 puta u roku od 15 min

JackalBenassi

Player
Player
ako bude potrebno kada se admin javi ja cu staviti pov gdje se doticne osobe 3x vracaju na istu adressu

ALDIN_NUKA999

Player
Player
vraco sam se nakon 15 minuta,.nakon 15 minuta se smijes vratiti kad umres a vi ste glupi sto neznate pravila sto ubijate u neskriptovanoj gren zoni

JackalBenassi

Player
Player
mi imamo pov u roku 15 min da ste se 3 x vratili na kraju pova se cuja kako neko psuje majku pa tako da molim te povuci zalbu jer smo upravo predali za neformalnu fem

JackalBenassi

Player
Player
cak imamo POV gdje doticni ulaze royal family 3ica sa vlasnikom i njegovom fam u drogslab i pucaju skupa na nas znaci da su namjestili tj dogovorili se ovi da ih napadnu i da udju da ih pobiju i da ovima ostanu sastojci i da odbrane drogslab, a to je strogo kaznjivo sve imamo na pov tako da ako doticni ne povuce zalbu mi cemo ovde upload pov ako admin dozvoli......

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 20595 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1
ID 21626 dobit ce kaznu za P.Z.Z 1.1
ID 31107 dobit ce kaznu za P.Z.Z 1.1
U zelenoj zoni su zabranjene kriminalne radnje koao sto je pokusaj ubojstva ubojstvo itd​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom