Sve se vidi u pov znaci vidi se kako lider meni kaze da ja nabijam warn org a mozete i proveriti da nikad nisam to radio.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobije High staff, ubaci pola fam-a, preti kako moze smestiti disband kad oce, moli za supervizora, dobije kick zbog korupcije jer ima vise od gun-shopova u gepecima, kaciSve se vidi u pov znaci vidi se kako lider meni kaze da ja nabijam warn org a mozete i proveriti da nikad nisam to radio.
Da krenem: SAHP nije mogao da produži mandat zbog tebe, svaki dan dolazi 50+ ljudi da se zali na tvoj sektor, molis me svaki dan da te primim na intervju za Sefa hitne pomoći, kasnije mi pretis kako ces da me disbandas jer kao tvoja fam ce da uradi sve sto ti kazes, "samo vidi koliko ih imas EBK u organizaciji, sve ce da urade, ima da te disbandam kad god ocuSve se vidi u pov znaci vidi se kako lider meni kaze da ja nabijam warn org a mozete i proveriti da nikad nisam to radio.
svi ce te zamrziti druze jer svi volino ognjena brt,Sve se vidi u pov znaci vidi se kako lider meni kaze da ja nabijam warn org a mozete i proveriti da nikad nisam to radio.