Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23413
Players nickname
Rico Ebk
Suspect ID
14088
Date of violation
Jan 4, 2023
Time of violation
16:31
Proofs
https://youtu.be/NdXC4fUZSU0

Bonnie Sanchez

Player
Player
Mislim da je vec celom serveru poznato ko si ti i cime se bavis. To ukljucuje i drzavne organizacije i bande, ali i tvoje bivse kolege admine. Uskoro te niko nigde nece zeleti.

Zaista ti je vreme da preispitas sebe i svoje ponasanje i krenes da radis na tome da se iz korena promenis jer takvu osobu niko nigde ne zeli.

Ognjen Kartel

Player
Player
Sve se vidi u pov znaci vidi se kako lider meni kaze da ja nabijam warn org a mozete i proveriti da nikad nisam to radio.
Da krenem: SAHP nije mogao da produži mandat zbog tebe, svaki dan dolazi 50+ ljudi da se zali na tvoj sektor, molis me svaki dan da te primim na intervju za Sefa hitne pomoći, kasnije mi pretis kako ces da me disbandas jer kao tvoja fam ce da uradi sve sto ti kazes, "samo vidi koliko ih imas EBK u organizaciji, sve ce da urade, ima da te disbandam kad god ocu

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 14088 dobit će kaznu za MG.
  • Budući da se radi o lideru EMS-a, organizacija će bit upozorena.
  • ID 23413 dobit će kaznu za MG.
  • PZL 3.3 nije prekršeno, lider govori ono što bi trebao govoriti kao lider svoje organizacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom