Cao jas sam se vozio sa mojm drugom i slucajno izletim od auto i ovi puceli da mi broju 5 sec na sred puta da se sklonim ja sam se skloni ispunio zahtev, i odman poceli da me prate nisam mogo da bezim samo me prate i ubili me a ispunio nihov uslov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fixone gde si bato moj sto si izbrisao zalbe i povlacis posle a vidi se da se vozimo i likovi me pucaju a ti samo seri po foromu i placi ko dete batoCist Bait, onda FearRP onda FailRP i dobar ti self report!
Brate kao prvo uradio si i FearRP i FailRP, takodje predpostavljam da je beli auto neki tvoj tako da je on pocinio VDM... Sve se lijepo i jasno vidi na POVu.Cao jas sam se vozio sa mojm drugom i slucajno izletim od auto i ovi puceli da mi broju 5 sec na sred puta da se sklonim ja sam se skloni ispunio zahtev, i odman poceli da me prate nisam mogo da bezim samo me prate i ubili me a ispunio nihov uslov.
Niko nije brisao zalbe i povlacio kako pamet? Decko toliko si bitan kao gace u p********Fixone gde si bato moj sto si izbrisao zalbe i povlacis posle a vidi se da se vozimo i likovi me pucaju a ti samo seri po foromu i placi ko dete bato
Bato nema niko ja sam se vozikao i vi mi stavite puske na glave ko prvo ne smete da me robate u gradu ko vtoro ne smete da trcate zamnom kad sam vam ispunio uslovBrate kao prvo uradio si i FearRP i FailRP, takodje predpostavljam da je beli auto neki tvoj tako da je on pocinio VDM... Sve se lijepo i jasno vidi na POVu.