Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ghetto Pravilo 1.12 | GP 6.15 | ID 27968 |

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx_The
Suspect ID
27968
Date of violation
Jan 6, 2023
Time of violation
14:09
Proofs
https://youtu.be/8k1KkDTZHso

Synx

Player
Player
Cao jas sam se vozio sa mojm drugom i slucajno izletim od auto i ovi puceli da mi broju 5 sec na sred puta da se sklonim ja sam se skloni ispunio zahtev, i odman poceli da me prate nisam mogo da bezim samo me prate i ubili me a ispunio nihov uslov.

Sergej_Apollo

Player
Player
kao sto se vidi na povu Broja li smo licu vise puta uz zahtev da se udalji od kuce i da se nevraca on stoji samo i provocira i radi fear Rp jel lice se ne boji za svoj zivot i kao sto mozete videti da lice namerno dolazi kako bi provocirao ali fear rp je prekrsen na ovom povu a ne G.P 6.15

Synx

Player
Player
Cist Bait, onda FearRP onda FailRP i dobar ti self report!
Fixone gde si bato moj sto si izbrisao zalbe i povlacis posle a vidi se da se vozimo i likovi me pucaju a ti samo seri po foromu i placi ko dete bato

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Cao jas sam se vozio sa mojm drugom i slucajno izletim od auto i ovi puceli da mi broju 5 sec na sred puta da se sklonim ja sam se skloni ispunio zahtev, i odman poceli da me prate nisam mogo da bezim samo me prate i ubili me a ispunio nihov uslov.
Brate kao prvo uradio si i FearRP i FailRP, takodje predpostavljam da je beli auto neki tvoj tako da je on pocinio VDM... Sve se lijepo i jasno vidi na POVu.

Fixon Gotti

Player
Player
Fixone gde si bato moj sto si izbrisao zalbe i povlacis posle a vidi se da se vozimo i likovi me pucaju a ti samo seri po foromu i placi ko dete bato
Niko nije brisao zalbe i povlacio kako pamet? Decko toliko si bitan kao gace u p********

Synx

Player
Player
Brate kao prvo uradio si i FearRP i FailRP, takodje predpostavljam da je beli auto neki tvoj tako da je on pocinio VDM... Sve se lijepo i jasno vidi na POVu.
Bato nema niko ja sam se vozikao i vi mi stavite puske na glave ko prvo ne smete da me robate u gradu ko vtoro ne smete da trcate zamnom kad sam vam ispunio uslov

Davor Venom

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Lica su vam odbrojala vise puta po 5 sekundi i izdali vam zahteve i upozorenja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom