Hita me revom dok u roll-u plus zbagan na radio, bio bi pozeljan ceo POV da vidimo kako namerno radi BA.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da kupimo ruke i ugasimo citeve, vrlo logicna recenica od tebe, pogledaj POV moj ako ti ovo izgledao kao cit onda ne znam.JEL VAM TREBA INFO DI SU DA BI STE POBIDILI?
kupite ruke, ugasite citove...
Aj samo me pusti sljedeci informal da se popnem na krov mozemo se i ubiti u krugu, ne moras prije eventa da me ubijas na mjesto ulaskaJEL VAM TREBA INFO DI SU DA BI STE POBIDILI?
Taman posla da mislim da ti imas cit. Pronace se oniDa kupimo ruke i ugasimo citeve, vrlo logicna recenica od tebe, pogledaj POV moj ako ti ovo izgledao kao cit onda ne znam.
Aha, naravno samo sto cete vi da se ucrvate na nekom krovuAj samo me pusti sljedeci informal da se popnem na krov mozemo se i ubiti u krugu, ne moras prije eventa da me ubijas na mjesto ulaska
blize je nego sto mislis...Aha, naravno samo sto cete vi da se ucrvate na nekom krovu
Postali kao zampa, samo jos busheve niste okupirali, al ne brinem se brzo napredujete
koristis li neku drugu pusku sem shotguna?blize je nego sto mislis...
koristis li neku drugu pusku sem shotguna?
Jel zabranjeno?koristis li neku drugu pusku sem shotguna?
Ako se tom logikom vodis naravno da ces i sekund pre informala napadat sferuJel zabranjeno?
dajte mu ap pistolj i opet ce vas pobitikoristis li neku drugu pusku sem shotguna?
Realno.dajte mu ap pistolj i opet ce vas pobiti
Ne znamo mi ko napada u 5 do 2 sfere i dalje izgubi.Ako se tom logikom vodis naravno da ces i sekund pre informala napadat sferu
aj idi ubij prije informala da mozes sam na krovu biti jer na eventu ne mozes ubiti covjeka jer jajasca nemasNe znamo mi ko napada u 5 do 2 sfere i dalje izgubi.
Kako ti kazes sefe, sad neces uci na event.aj idi ubij prije informala da mozes sam na krovu biti jer na eventu ne mozes ubiti covjeka jer jajasca nemas
Druze ajde ostavi se foruma pogledaj realnost, ko gubi a ko wina eventeKako ti kazes sefe, sad neces uci na event.
A nesto se slabo secam da si ti bio na nekom eventu duze od 2 minute, pasi zaključio da nikog nisam ubio, plusnisam igrao 4 meseca i dalje sam bolji.
ako je ovo cit onda neznam lika puca 10m od covekaJEL VAM TREBA INFO DI SU DA BI STE POBIDILI?
ma on je najbolji, ubice nas i sa combat pistoljemdajte mu ap pistolj i opet ce vas pobiti