Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
nancy rolercoster
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 6, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0bt8NN4ydxE

arhusarjami

💦
Player
Mi smo isli da vidimo panele tamo znali smo da cuvaju ali pusku nismo izvadili oni nisu znali da mi dolazimo po panele mozda smo dosli da razgovaramo bez da odbroje 5 sekundi su pucali po nama vidi se da lik sa krova me skida i da ubijaju mog druga njih 3-4 kolko god su pucali

Ruždo Prangija

◇♧◇♧
Player
Mi smo isli da vidimo panele tamo znali smo da cuvaju ali pusku nismo izvadili oni nisu znali da mi dolazimo po panele mozda smo dosli da razgovaramo bez da odbroje 5 sekundi su pucali po nama vidi se da lik sa krova me skida i da ubijaju mog druga njih 3-4 kolko god su pucali
tvoj drug malo mg-a i ti tako mali retardiran ides ko retard u njih 6.

Boksa

Player
Player
A sta si ocekivao da te ponude kafom i kolacima? 🤣 Van grada si, ta kuca nije u gradu...
druze po novih pravila moras i na autoput da brojas 5 sec a oduvek je bilo za ako bez razlog sedu u tvoje dvoriste moras brojat 5 sec pa pucat evo te naucim jer vidim da neznas

Duki Suzzuki

Player
Player
druze po novih pravila moras i na autoput da brojas 5 sec a oduvek je bilo za ako bez razlog sedu u tvoje dvoriste moras brojat 5 sec pa pucat evo te naucim jer vidim da neznas
A vidim da ti i pravopis bas odlicno znas. Pa si citao ova pravila kao citanku? Aj kukate tu na forumu jer vam nije uspela kradja panela pa bi nekom nesto smestali ako moze.

arhusarjami

💦
Player
A vidim da ti i pravopis bas odlicno znas. Pa si citao ova pravila kao citanku? Aj kukate tu na forumu jer vam nije uspela kradja panela pa bi nekom nesto smestali ako moze.
vazi kradja panela neam drugog posla cu kradem panela iskreno ako pricamo doso sam da se ispucam tamo

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 28238 dobit će kaznu za G.P 6.15
ID 23992 dobit ce kaznu za MG
ID 6565 dobit ce kaznu za G.P 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom