Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Ime porodice: Los Zetas
Leader porodice: David Bumbar
ID Leader: 16909
Broj kuce porodice:1392
Discord Leadera Porodice: David XD#2990
Forum link od vlasnika porodice: DavidMirkovic

Rankovi Porodice:
1-Suspended
2-Member
3-Gangster
4-Criminal
5-Master
6-Legend
7-O.G
8-Co Leader
9-Leader
10-O.G Leader

Priča o porodici:
Posle smrti majke preselio sam se u Ameriku kako bih zapoceo zivot iz pocetka. U gradu Los Santosu, upoznao sam prijatelja sa kojim sam postao i vise od toga, odlucio sam da sa novim prijateljem osnujem porodicu koja ce uzdrmati ceo grad i na siroko poznata u svim slojevima drustva. Tokom raznih nelegalnih poslova upoznao sam vrlo bitne ljude koji se bave svim i svacim od kradje automobila do proizvodnje narkotika, nakon svih dogadjanja dolucili smo da nasu porodicu podignemo na jedan visi nivo.

!STROGO ZABRANJENO!
-Zabranjeno je krsiti pravila servera.
-Zabranjeno je psovati ostale clanove porodice i njihove roditelje.
-Zabranjeno je nemati postovanja prema starijim clanovima familije.
-Zabranjeno je praviti problema ostalim porodicama.

Cilj porodice:
Sakupimo sto vise clanova i budemo top 10 familija.
Poboljsamo Roleplay u familiji.

Rankovi u familiji
1. Suspended je covek koji ne postuje nadredjene u familiji ili se ponasa nepristojno prema drugim clanovima.
2. Member je clan koji je usao u familiju u tuku tog dana.
3. Gangster je clan koji je vec u porodici duze od 48h .
4. Criminal je clan koji je zadobio poverenje svojom aktivnoscu u porodici.
5. Master je clan koji odlucuje o nizimi clanovima i obajsnajva novima kako stvari funckionisu u porodici
6Legend je clan koji vec je savladao da puca sa svakim oruzijem i uci druge kako da pucaju i moze da vozi bolja vozila.
7.O.G je clan koji je vec dugo vremena tu i pomaze oko snabdevanja porodice oruzijem trguje tim istim i ucestvuje na eventima.
8 C.O Leader je clan koji je u odlicnim odnosima sa O.G liderom i donosi vrlo bitne odluke u konslutaciji sa high komandom.
9 Leader je desna ruka O. G Lidera ima podpuni pristup svemu .
10 O.G Leader je osnivac familije i onaj cija je u svakoj diskusiju u vezi stvari koje se ticu familije .

Porodicni logo

Last edited:

Kristina Castillo

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Status
Not open for further replies.
Top Bottom