Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7906
Players nickname
Evion White
Suspect ID
24824
Date of violation
Jan 7, 2023
Time of violation
19:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oNNor8fIQXw&ab_channel=EvionGaming

Evion White

Player
Player
kao sto se Vidi, kako izletu iz dvorista bez razloga i pocne da broji bez ikakve Roleplay situcije... niti mu je zivot ugrozen niti sam na njegovom vlastistvo..a sto je najbolje da samo sjedim i cekam vlasnika kuce na kojoj sam ogradi..

Molim Admine da obracaju paznju i da kaznjavaju igrace koji komentiraju na ovu zalbu,koji nisu povezani sa ovom situacijom

Hvala !

Fixon Gotti

Player
Player
kao sto se Vidi, kako izletu iz dvorista bez razloga i pocne da broji bez ikakve Roleplay situcije... niti mu je zivot ugrozen niti sam na njegovom vlastistvo..a sto je najbolje da samo sjedim i cekam vlasnika kuce na kojoj sam ogradi..

Molim Admine da obracaju paznju i da kaznjavaju igrace koji komentiraju na ovu zalbu,koji nisu povezani sa ovom situacijom

Hvala !
Sedis na ogradi i provociraš već 6 dana, rečeno je da kuca nije na prodaji o čemu pričaš? O poštenju?

Gucci Sins

Player
Player
A koji ti je razlog da svaki da blejiš i proviciraš ispred te iste kuće ? Molim admine da malo provere jedno te iste ID brojeve koji konstantno provociraju i vređaju ispred iste kuće već danima ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom