Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21341
Players nickname
Aleksandar Vozdanacc
Suspect ID
6901
Date of violation
Jan 7, 2023
Time of violation
20:00
Proofs
https://youtu.be/WCFiBIa6OCI

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Leader
Ovako kolege traze pojacanje ispred PD dolazim da vidim o cemu se radi doticni glumi nesto iznudjuje nam pare neke.Nakon sto se kolegao rekao da se udalji poceo udaljavati od njega izvadio je pusku ispred PD i popeo se na auto,nakon cega ju je vratio nazad.Mi na to reagujemo dizemo 3 puske na njega i i vicemo mu da digne ruke odmah zbog oruzija, a on na to vadi pusku i glumi neku mafiju.Nakon odbrojanih 5sekundi i pretnje da ce ici na gradski za UB stavlja FIB-ov pancir i prica kao on proverava rad LSPD.Znaci covek niti se predstavio da je kolega niti nista.

Prvo svega ne znam sta glumi lik i sta on misli da je on pa da proverava rad LSPD,imaju ljudi koji to rade a ne doticni.

Drugo svega on kao pripadnik organa reda trebao bi isto da se pridrava zakona koji vaze za gradjane i da svojim ponasanjem bude primer njima,a ne da glumi nekog huligana da skace po policijskom autu i vadi pusku na policajce koji mu se na fin i kulturan nacin obracaju. Takodje kao kolega on bi trebao da zna sa kakvim se sve nekulturom,vredjanjem i ponasanjem mi oragni javnog reda susrecemo svaki dan i kao kolega da bude tu za nas kao sto smo mi za nase kolege,a ne ovako,mislim stvarno kakvo je ponasanje?

Trece svega ovo mu je vec 3-4 put da to radi.Nisam hteo da ga kacim ranije al sve ima svoje granice pa tako i moja toleranicja jer je covek poceo da smara zestoko.Sve ovo sto sam rekao ima na POV.

Hvala u napred

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV gdje se cuje vas glas dok drzite N
Imate rok 12 sati​

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
POV na kojem se cuje vas glas dok drzite N nije dostavljen u zadanom roku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom