Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28238
Players nickname
Andreja Gold
Administrators nickname
Tefo Zambada
Date
Jan 6, 2023
Time
20:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0bt8NN4ydxE

Andreja Gold

Player
Player
Molim da mi se skine Warn.

Dostavljen POV ne pokriva ceo dogođaj i šta se zapravo desilo. Mi smo imali taj dan veliku akciju sa postavljanjem panela u našoj familijarnoj kući, gomila ljudi je dolazila normalno i nije bilo problema. Momci koji su nas prijavili su ceo dan obigravali i napadali panele (Bezuspešno) van bilo kakvih pravila i Roleplay-a. U samom klipu koji su okačili oni sami pričaju zašto su došli i vidi se da se pripremaju da nas napadnu. U situaciji kada ti se neko zaleće sa pancirom i oružjem u manje od minut do kraja panela kako bi ste vi reagovali? Ja razumem da ako ćemo biti bukvalisti da smo mi morali da se upustimo u Roleplay situaciju i naša porodica se trudi da to i održi na serveru. Ali Roleplay nije moguć ako ga se obe strane ne drže i sama prijava na nas je rezultat frustracije i nema veze sa nečim što se ne bi desilo u pravom životu a što se mi trudimo da simuliramo u igri. Razumem da adminitracija nema vremena da ulazi u detalje prilikom svake prijave zato bih i voleo da se ova odluka razmotri još jednom i da je 180 minuta u demorganu dovoljna kazna. Hvala unapred.

Ivkezz

Player
Player
Ukoliko imate dokaz da ste im brojali dostavite, Ovako kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom