Zalba povucena
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo places svima da su citeri kad su bolji od tebe + imao je vremena vec da sidje sa krova i da te ubije bolesniku...Puca me sa krov i u istoj sekundi izadje pred mene nekako. Da napomenem ovaj igrac je vec 2 put bio banovan za cheat kako i na mainu tako i na twinku.
Lukas ga coacha na inf gg xD wp..dzamireee ocesh jos da placesh mislim ono shvati da su neki ljudi bolji od tebe i vidim da ti pomazu ljudi na discordu za razliku od mene koji igram sam nesposobni lik reporta mene za cheat
ahahhaa ne razumem u cemu je problem uzmu informal i reporta me za cheat aj razumem da ne uzmesh informal pa da se iznervirash da reportash ali ovo?Lukas ga coacha na inf gg xD wp..
ne tu gresis hydra je nad svihOpet iste stvare klasicna namestaljka. Nisi ti kompetentan da kazes sta je on imao i koliko puta je bio baniran. Znaci taj isti igrac igra na eng 1, 2,3 i na it pa na nijedan od te iste servere nema problem. Jedino taj igrac je problem za vama hydra.