Decko ubija dok podizem lice ne znam kako se to dozvoljava ovde
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lako isto kao što se dozvoljava i ubijanje ba BMDecko ubija dok podizem lice ne znam kako se to dozvoljava ovde
Jao ko mi kaze Boza Pub jel bilo lepo na ODMORULako isto kao što se dozvoljava i ubijanje ba BM
Jeste evo još 19h puta autom do kuce I onda se vracam samo tebi posebno da pisam u ustaJao ko mi kaze Boza Pub jel bilo lepo na ODMORU
Tvoj report mene nije ni jednom uspeo a moj report tebe jestePa ne znam sta ces ti da uradis al znam da su ti neke stvvari objasnjjene
Isto kao i ti i ovaj odmor mi je dobro dosao sad sam 100× goriBurazeru ti mozes kao i ostali samo da kacis a ruke morate da kupite svi zajedno jer mozete samo da ga --------------------------
Bozo sta glumis? Bili smo ti dobri a, htio si opet u familiju?Isto kao i ti i ovaj odmor mi je dobro dosao sad sam 100× gori
bozo primamo clanove u familiju dodji da probas da udjes, a da imas 12 godinaIsto kao i ti i ovaj odmor mi je dobro dosao sad sam 100× gori