Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8049
Players nickname
Hey Atk
Suspect ID
7722
Date of violation
Jan 8, 2023
Time of violation
14:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VgkwokH_kfM

Vito Lee

Player
Player
molio bih momka ako moze da postavi POV odakle me ubio jer iz jednoga hita me nebi s ovolko helta mogo ubit a da je bio dabltap vidio bi barem jedan metak odakle je doletio a na snimku ja ne vidim niti jedan pa molim ID 7722 ako mi moze okaciti POV.

Ari Kisha.

you cannot say Pop and forget the Smoke
Player
mozda je bio double tap ili ima onaj laser

Vito Lee

Player
Player
mozda je bio double tap ili ima onaj laser
pa znas kako mozda je ali nebi kacio da se vidi odakle metak dolazi da je bio double tap vidio bio barem jedan metak ali na POV mozes vidjet da nema ni jednog metka koji mene pogadja i samo sam zato okacio inace nebi :)

Bogiii

Player
Player
pa znas kako mozda je ali nebi kacio da se vidi odakle metak dolazi da je bio double tap vidio bio barem jedan metak ali na POV mozes vidjet da nema ni jednog metka koji mene pogadja i samo sam zato okacio inace nebi :)
ne mozes uvek metak videti, i mene cesto double tapuju pa ne vidim metak

ammirshotta

Player
Player
molio bih momka ako moze da postavi POV odakle me ubio jer iz jednoga hita me nebi s ovolko helta mogo ubit a da je bio dabltap vidio bi barem jedan metak odakle je doletio a na snimku ja ne vidim niti jedan pa molim ID 7722 ako mi moze okaciti POV.
double tap

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 7722.

Ima 12 sati da odgovori.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom