Dobro vece postovani administratori servera.Pre svega ja nekju da lazem i cu da budem iskren.Ja sam poceo da igram pre mesec dana i ne sam znao gheto pravilo 1.1 moj drug mi je rekao da mu napravim nov acc za da moze i on da igra samnom dok je imao 7 dana ban.Ja neznam sta sam mislio i sam mu napravio drug acc.Taj acc on je dao na 3 drugi priljatelji za da mogu i oni da igraju.Ja ne sam usao u taj acc 2 puta zato sto hocu da igram na svoj main acc.Ja iskreno neznam kakvi gluposti su oni radili na taj acc a posle jednu nedelju sam saznao za gheto pravilo 1.1 i sam video da sam napravio veliku gresku.Ja obozavam da igram na ovom serveru i bas mi je interesno.Tako sam napravio nove priljatelje i sam se zdruzio sa mnogo igraci.Ja kada sam usao na mom acc danas video sam da sam dobio ban za G.P.1.1.Meni je mnogo zao i znam kakvu gresku sam uradio i sam 100% siguran da se nekje to ponoviti.Obekjavam vi deka nekju da uradim istu gresku 2 puta i da cu da pazim sta radim.Ja se duboko izvinjavam na tu gresku i zamolio bi vas da mi date jos jednu sansu,ako ponovim istu gresku dajte mi ban i nekju da se zalim.Hvala vam sto ste me razumeli i hvala unapred!