Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35666
Players nickname
Gorjan Macor
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/512roWG

Gorjan Macor

Player
Player
Dobro vece postovani administratori servera.Pre svega ja nekju da lazem i cu da budem iskren.Ja sam poceo da igram pre mesec dana i ne sam znao gheto pravilo 1.1 moj drug mi je rekao da mu napravim nov acc za da moze i on da igra samnom dok je imao 7 dana ban.Ja neznam sta sam mislio i sam mu napravio drug acc.Taj acc on je dao na 3 drugi priljatelji za da mogu i oni da igraju.Ja ne sam usao u taj acc 2 puta zato sto hocu da igram na svoj main acc.Ja iskreno neznam kakvi gluposti su oni radili na taj acc a posle jednu nedelju sam saznao za gheto pravilo 1.1 i sam video da sam napravio veliku gresku.Ja obozavam da igram na ovom serveru i bas mi je interesno.Tako sam napravio nove priljatelje i sam se zdruzio sa mnogo igraci.Ja kada sam usao na mom acc danas video sam da sam dobio ban za G.P.1.1.Meni je mnogo zao i znam kakvu gresku sam uradio i sam 100% siguran da se nekje to ponoviti.Obekjavam vi deka nekju da uradim istu gresku 2 puta i da cu da pazim sta radim.Ja se duboko izvinjavam na tu gresku i zamolio bi vas da mi date jos jednu sansu,ako ponovim istu gresku dajte mi ban i nekju da se zalim.Hvala vam sto ste me razumeli i hvala unapred!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Javite mi na diskord imena svih social club naloga koje posjedujete

Status
Not open for further replies.
Top Bottom