Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3279
Players nickname
Bushido Flow
Suspect ID
16688
Date of violation
Jan 9, 2023
Time of violation
15:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nzFSHd0sGPI

arhusarjami

💦
Player
necuje ti se zvuk a i odbrojao sam ti 5 sekundi to sto tebi igra ide u 10 fps i vidim nista ti se nevidi kad umresh to je tvoj problem

Bubi Zambada

Veteran
Leader of unofficial org
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe

Vi postavite Format žalbe pravilno.

Ima 6 sati da odgovori.

A ID 16688 Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji sa zvukom gdje ste mu dali zahtjev.

Čeka se odgovor ID-a 16688. Ima 6 sati da odgovori.​

David Bushford

Player
Player
AUU batonga jel to ne dozvoljeni redux zar kad umres ne treba da ti bude crno zatamnjeno ?

Sheremetov

Player
Player
Sve se lepo cuje slobodno pojacaj, inace nzm kakav ti je to rp da brojis coveku iz kola a pritom ni prozor nisisputio inace brojao nisi i nzm koga lazes sebe, mene ili administraciju , rasmisljajte malo pre nego sto napisete takve besmislene izjave.

arhusarjami

💦
Player
Sve se lepo cuje slobodno pojacaj, inace nzm kakav ti je to rp da brojis coveku iz kola a pritom ni prozor nisisputio inace brojao nisi i nzm koga lazes sebe, mene ili administraciju , rasmisljajte malo pre nego sto napisete takve besmislene izjave.
retardu bolesni imash nedozvoljeni redux igrash u 30 fps cela igrica ti laguje vidise na snimku nemoj mnogo da mi seresh i da placesh to sto nemozesh da me pogodish sa tim heavy shotgunom koji ti dzaba ima 100 metkova

Sheremetov

Player
Player
Ja nema nikakav redux igram po defaultu nzm sta se tripujes i sto me vredjas.Ti ako mislis da si u pravu nzm sto si se uzbudio toliko ha ha.

Sheremetov

Player
Player
Inace uopste mi ne secka i sve je top , buraz da pomesam pecurke, lsd i da sve to lepo pojedem ne bih mogao da vidim to sto ti pricas ahah

Sheremetov

Player
Player
Vidi se da ne umes da se ponasas i da OC volis da vredjas , samim time zasluzujes 7 dana ban da se malo oladis.

Bubi Zambada

Veteran
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 16688 dobit će kaznu za G.P. 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

ID 3279 dobit će kaznu za G.P. 4.1
Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom