By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ASFJUASFHASFASFASGFHASYJFSAHFSAGHYFJASFHASFJK
he killed me in city. and it is a not red zone
If you are not blind you can clearly see that there is a not red zoneIt is a not XD
it a is red zone , look at your map xdhe killed me in city. and it is a not red zone
HEEE ÖYLEMİ KAAAANKİİİİİIf you are not blind you can clearly see that there is a not red zone
üzülüyom halinize benim size dediklerimi bana söylüyorsunuz beyniniz olsa azıcık üretken sözcükler türetirsiniz kafanızda noname türemelerHEEE ÖYLEMİ KAAAANKİİİİİ
BU KİM YAAAüzülüyom halinize benim size dediklerimi bana söylüyorsunuz beyniniz olsa azıcık üretken sözcükler türetirsiniz kafanızda noname türemeler
başın sağolsun kanka engelimi açsanaüzülüyom halinize benim size dediklerimi bana söylüyorsunuz beyniniz olsa azıcık üretken sözcükler türetirsiniz kafanızda noname türemeler
ne anlatıyon yarramüzülüyom halinize benim size dediklerimi bana söylüyorsunuz beyniniz olsa azıcık üretken sözcükler türetirsiniz kafanızda noname türemeler