Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8612
Players nickname
Marcela Goat
Suspect ID
612, 29757
Date of violation
Jan 9, 2023
Time of violation
21:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ycsV5veJVuA

Nidzolaaa

Player
Player
Zamenik guvernera ako se ne varam 612 Caslu Goat i 29757 Kensho Goat su bili ispred bolnice posle OC event informala, zasto su bili tu ne znam, pretpostavljam da vide ko je isao na event a nije bio na pljacki banke i naisli su na mene. To je bilo u 21:49 znaci event jos nije zavrsio i pitali su me ko sam ja, ja sam iz sale rekao "Ja sam ja" i on me izbacio iz organizacije zbog toga, ima svako pravo, nemam nista protiv, ali imam protiv sto onda glumi da RP-a situaciju dok mi vidi gore kako se zovem i onda me izbacuje iz organizacije bez da sam prethodno rekao svoje ime ili dao svoje dokumente,a prije tog se nismo upoznali, takodje nemam masku na sebi, a isto tako kako on zna da ja radim u vladi a pita me za moje ime? Uglavnom, imate sve u POV-u, kako me hapse, ako treba jos dalje da se vidi imam cijeli POV oko 10-12 minuta.

Zamenik bi trebao otkaz da dobije :)

Goran Gefufna

Player
Player
Pre svega bih zeleo da kazem da ce najbolje veca sila presuditi , ali decko je kontradiktoran on kaci nas a on krsi pravila , elem da iznesem stvari koje je decko pogresio, 1. MG - Rekao je Citiram " Kako ne znas ko sam ja pise ti moje ime povise gore" 2.Vredjanje u Green Zone, A uhapsen je iz ralzoga 2.26 nepocinjenost jer je vrijedjao sluzbena lica.

Jigoro Kano

Player
Player
Pre svega bih zeleo da kazem da ce najbolje veca sila presuditi , ali decko je kontradiktoran on kaci nas a on krsi pravila , elem da iznesem stvari koje je decko pogresio, 1. MG - Rekao je Citiram " Kako ne znas ko sam ja pise ti moje ime povise gore" 2.Vredjanje u Green Zone, A uhapsen je iz ralzoga 2.26 nepocinjenost jer je vrijedjao sluzbena lica.
lik je oc igrač dok informal ne završi, a situacija se dešavala u xx:49 dok informal završava u xx:50 ili zavisno koliko ljudi ostane živo, vaše nije da cimate ljude dok su oc i ovdje ste samo vas dvojica prekršili pravila, a ne on

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
lik je oc igrač dok informal ne završi, a situacija se dešavala u xx:49 dok informal završava u xx:50 ili zavisno koliko ljudi ostane živo, vaše nije da cimate ljude dok su oc i ovdje ste samo vas dvojica prekršili pravila, a ne on
Okej ti inace znas citavu situaciju pa komentarises

Goran Gefufna

Player
Player
Decko tvrdi da je OOC igrac i da mi hapsimo njega posle OOC Eventa , sto znaci da je on nac vredjao OOC za sto se moze dobiti ban zelim administracija da razmotri ovo . HVALA

Goran Gefufna

Player
Player
Ok on je OOC igrac znaci on je nas izvrijedjao , ispsovao , razne ruzne rijeci nam reko OOC sto po pravilniku moze slijediti ban ...

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 8612 dobit ce kaznu za MG

Pominjanje Imena " iznad glave " u RP situaciji !

*GOV je ovde postupio ispravno , vi ste prekrsili zakonik samim time imaju pravo da vas hapse ( Vredjanje GOV sluzbenika = Nepotcinjenost)
, da su oni vas zaustavili i uhapsili posle eventa a da niste nista uradili onda bi odluka drugacija bila , ovako ne mozete da pravdate krsenje zakona sa pravilima servera !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom