Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravilo Ghetto 1.12 | GP 6.15 | ID 24407

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx_The
Suspect ID
24407
Date of violation
Jan 9, 2023
Time of violation
23:31
Proofs
https://youtu.be/YCvA-rZIYgg

Synx

Player
Player
Cao vidi se u pov kako ja stojim na ulici lik mi pocinje da brojim da sednem auto da pobegnem od njihova rp situacija ja pobegnem on mene prati i opet mi broj opet bezim i treci put dodje jas kazem mu ne sme da me jure i da mi broj, i mi reko ko ne sme poceo da me puca zbog nikakav rp razlog samo da me ubi. Gde se njihov "roleplay" desavao ja sam im se sklonio i on mene opet ubio i pucao bez nikakav razlog.

Isto tako bi zamoleo sve sto pisu u komentare da bude kazneni kako bi mogli admini da pogledaju zalbu kako treba.

Jigoro Kano

Player
Player
Cao vidi se u pov kako ja stojim na ulici lik mi pocinje da brojim da sednem auto da pobegnem od njihova rp situacija ja pobegnem on mene prati i opet mi broj opet bezim i treci put dodje jas kazem mu ne sme da me jure i da mi broj, i mi reko ko ne sme poceo da me puca zbog nikakav rp razlog samo da me ubi. Gde se njihov "roleplay" desavao ja sam im se sklonio i on mene opet ubio i pucao bez nikakav razlog.

Isto tako bi zamoleo sve sto pisu u komentare da bude kazneni kako bi mogli admini da pogledaju zalbu kako treba.
POSTAVI POV CIJELE SITUACIJE

Hendrix

.......
Player

Ti si decko teski debil,tebe su bas tukli u glavu kad si bio mali.

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Buduci da niste ispunili zahtjeve do kraja imali su pravo da vas ubiju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom