Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
nancy rolercoster
Suspect ID
22050 14272
Date of violation
Jan 9, 2023
Time of violation
17:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FPuL8Qj94lQ

Antisha

Player
Player
Mi nismo skinuli odjeci nego kako smo se zaletili autom nam se zglicovalo oba dvojici a i bili smo na zastitnoj strani neka admin pogleda logove nema smisla da skidamo odjecu ako smo na toj strani

MUNJAVII

Player
Player
nemojte lazu defusaju bombe da bi vinali da znatelikovi koriste ba 60 dana treba ban

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 22050 14272
Imate rok 12 sati za dostavu POV a​

Antisha

Player
Player
POV nemam mislio sam da to vrijedi za eventove poput Sfera fabrika raidova a ne i trzni centar admin moze vidjeti u logovima na kojoj smo strani igrali ne znam zasto bi netko sebe presvukao ako je na obradbenoj strani banuj me 30 opet

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
POV nemam mislio sam da to vrijedi za eventove poput Sfera fabrika raidova a ne i trzni centar admin moze vidjeti u logovima na kojoj smo strani igrali ne znam zasto bi netko sebe presvukao ako je na obradbenoj strani banuj me 30 opet
ti svakako moras da imas pov tkd ne vadi se dal si ti slucajno ili namerno uleteo kolima to nas ne zanima,a zato sto se pravis pametan sad ces na malo duzi odmor

arhusarjami

💦
Player
ne prica se u kojoj si strani nego prica je to sto si ubagovao odjecu nesmesh to da radish mnogi su to radili kad probaju odjecu sa aukcije i ubaguje mu se odjeca

Antisha

Player
Player
Ja ocu da se mene kazni jer je covjek ne duzan i nije nista uradio ja sam kriv i ja sam uradio glitch slucajno ja bi volio da se njega ne kazni jer stvarno nije nista uradio samo je isao samnom jer mi je iz fam

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 22050 dobit će kaznu za P.D 1.7
ID 14272 dobit ce kaznu za P.D 1.7
Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom