Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
22924
Players nickname
Ivana Peic
Suspect ID
2741
Date of violation
Jan 10, 2023
Time of violation
22:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XQylr4WaHfs&ab_channel=Srki

PatrikCastello

Player
Player
Poceo sam brojat da se udalje i da se ne vracaju poslusali su,on nije nego sakrio se i puca sa daleka... plus nosi pd pancir ili sta vec koji je unistivi

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Poceo sam brojat da se udalje i da se ne vracaju poslusali su,on nije nego sakrio se i puca sa daleka... plus nosi pd pancir ili sta vec koji je unistivi
Brojao si 5 sekundi drugom liku a ne 2741 isto tako si ti krenuo njega da pucas bez da mu brojis 5 sekundi tako da self report i ti i on dobija kaznu.

maisony9

:)
Player
Druže UPERIO SI ORUŽIJE u mene plašio sam se za svoj život i nisam hteo da kršim RP pa sam samim tim uzvratio paljbu! PD pancir nije neuništiv i nije zabranjen!

maisony9

Player
Samo bih admina koji pregleda zalbu zamolio da obrati paznju na 0:20 kako krecem da brojim 5 sekundi sa razlogom ali se ne cuje sve lepo iz razloga zato sto se odaljio. Pored toga MENI 2741 ID-u nije brojano 5 sekundi vec totalnom drugom liku.

PatrikCastello

Player
Player
hahaha uf bas mi trebaju pare... puno ti lazes i komentarises ovu zalbe na tebe ne mozes podnjet da si pogresio? ili sta pa sad tu ucjenjujes? pomiri se sa tim da si pogresio i tjt i ja sam isto pogresio neka i mene stave sve pet

maisony9

Player
hahaha uf bas mi trebaju pare... puno ti lazes i komentarises ovu zalbe na tebe ne mozes podnjet da si pogresio? ili sta pa sad tu ucjenjujes? pomiri se sa tim da si pogresio i tjt i ja sam isto pogresio neka i mene stave sve pet
Ja bajo moj nista nisam pogresio
5 sekundi sam ti brojao sa razlogom, ti si se udaljio od mene i brojao nekom drugom liku kao sto se vidi od 0:19 lepo na tvom POV-u.
I pored toga uperio si pusku u mene ja sam se plasio za svoj zivot.
Pored toga svega ti mene ucenjujes da ako ti ne dam 150k IN GAME da neces povuci zalbu? :D

Bubi Zambada

Veteran
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 2741 dobit će kaznu za G.P. 6.15

ID 22924 dobit će kaznu za G.P. 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom