Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG, RP2WIN, Pravilo za državu 1.14, Generalno pravilo 6.1 | ID:3235, Vlada

Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
3235
Date of violation
Dec 19, 2021
Time of violation
23:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xW6NgPIYTyA

Ante Djukela

Player
Player
MG: kako je on znao da ja imam znacku nikad je nikom nije pokazao ( lazna legitimacija )

( i uz to lazna legitimacija mi je NESTALA, kako je to moguce, a kupio sam ju pre 2 dana:..? zar nije da traje 1tj..? )

Nepravilno koristenje Try komande 4x

drzanje preko sat vremena.
DOKAZ:
cuje se nasao sam kod vas falsikovane dokumente...RP2WIN

vlada kao odobrila da oni mene mogu da drze koliko god zele, što je neistina po pravilu 1.14 ID: 2702 ID: 35

ID: 4840 je jedino mogao da njima kaze radi sto me osobno zna pa da im kaze da to urade

hapsili me u 23:52 a pustili me tj ubio me u 0:43 = 53 min
DOKAZ:

Urke

Player
Player
Bio sam prisutan u ovim situacijama i shodno tome bih da ostavim komentar. Sve je legit odradjeno ovde. Zadrzavanje je pitao covek jer bas iz razloga da ne prodje 25 minuta da imamo odobrenje Vlade gde na PoV-u cuje. Stepanic ima biografiju, procitaj je i vidi sta sve moze da radi. Pozzh.

Stepanic

Player
Player
Ne postoji RP2WIN kada te pretrazujem i nalazim laznu legitimaciju (
)...
Try komanda se koristila za dva razlicita slucaja. Za nalazenja dokaza koji bi bili protiv mene i za bodycam da li imas kod sebe. Tako da se ne vazi pravilo tada za try komandu kada su razlicite situacije(msm kapiram ja tebe kad prvi put vidis da neko tako rpa, kapiram da to nisi nikada vidjao).

Dok si bio u FIBu, bio si bez lisica i stajao si tamo (sto znaci da se vreme ne racuna dok si bio bez lisica).
Dobili smo dodatno odobrenje od vlade da te zadrzimo radi ispitivanja.

Dodao bih samo zalbu na tebe, gde ti radis FearRP u sledecim situacijama:
Iako, sam imao coveka kod tebe u bandi i imamo saznanja da si veliki rank(rank njegov u bloods je: podlider). Ti si sve poricao i rekao da nisi pod pretnjom pistoljem. RPa neku amneziju, povredu glave (cist fearrp, krp)

Dodatno, imam biografiju zbog toga si odvojen bio od mojih i zbog toga sam te likvidirao.

Ukoliko je potrebno, mogu da upload snimak celog dogadjaja. Sta je ucinjeno sa nase strane itd.

Last edited:

Ante Djukela

Player
Player
Ne postoji RP2WIN kada te pretrazujem i nalazim laznu legitimaciju (
)...
Try komanda se koristila za dva razlicita slucaja. Za nalazenja dokaza koji bi bili protiv mene i za bodycam da li imas kod sebe. Tako da se ne vazi pravilo tada za try komandu kada su razlicite situacije(msm kapiram ja tebe kad prvi put vidis da neko tako rpa, kapiram da to nisi nikada vidjao).

Dok si bio u FIBu, bio si bez lisica i stajao si tamo (sto znaci da se vreme ne racuna dok si bio bez lisica).
Dobili smo dodatno odobrenje od vlade da te zadrzimo radi ispitivanja.

Dodao bih samo zalbu na tebe, gde ti radis FearRP u sledecim situacijama:
Iako, sam imao coveka kod tebe u bandi i imamo saznanja da si veliki rank. Ti si sve poricao i rekao da nisi pod pretnjom pistoljem. RPa neku amneziju, povredu glave (cist fearrp, krp)

Dodatno, imam biografiju zbog toga si odvojen bio od mojih i zbog toga sam te likvidirao.

Ukoliko je potrebno, mogu da upload snimak celog dogadjaja. Sta je ucinjeno sa nase strane itd.
Lažna legitimacija se ne može nac, našao si lažnu vozacku. Sa dark web. Jedino ako su uveli nešto novo... jer toga nije bilo... a neka ostalo odluče admini... I nije nikakav KRP niti feear rp ja sam govorio istinu i tako je. Tvoje informacije su stare 2 dana ti ne možeš znati dali ja imam ili nemam amneziju, i dali su me ubili kada je urke napustio ORG. Kao kaznu.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Pravila Drzave
1.14 Imate 25 minuta da stavite osobu u zatvor počevši od trenutka kad joj stavite lisice

Serum istine nije uspeo. Da je uspeo pa da ga i drzite duze, ali nije uspeo. Prekrsili ste osnovno pravilo drzave 1.14. I treba jos odgovarati pripadnik Vlade koji vam je rekao da ga zadrzite vise od 25 minuta + Vi Stepanicu. Morali ste ga pitati da li zeli da nastavi posle tih 25 minuta kao sto posteni policajci uvek pitaju. Korumpirani ne. Ok je ceo tvoj RP za respect.. mracan si skroz. Ali pravila su pravila.

Posle tih 25min on je trebao vec biti u zatvoru posto su mu stavljene lisice i ispitivanje serumom nije bilo uspesno. FAILRP od strane GOV i FIB-a.

Milos Tomin

Player
Player
A sta ako odvezem lisice osobi koliko mogu dugo da je drzim dole u prostoriji???

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Pravila Drzave
1.14 Imate 25 minuta da stavite osobu u zatvor počevši od trenutka kad joj stavite lisice

Ako joj odvezes, vreme tece. Najbolje zamoliti osobu da podje sama na razgovor.. kao kazes Da li bi ste bili ljubazni da izvrsimo informativni razgovor i drzis je dok ne dobihes sve. Ali stavljanjem lisica pocinje ovo vreme Milose. Jer se smatra da je privedena silom.

Ante Djukela

Player
Player
Pravila Drzave

Ako joj odvezes, vreme tece. Najbolje zamoliti osobu da podje sama na razgovor.. kao kazes Da li bi ste bili ljubazni da izvrsimo informativni razgovor i drzis je dok ne dobihes sve. Ali stavljanjem lisica pocinje ovo vreme Milose. Jer se smatra da je privedena silom.

A sta ako odvezem lisice osobi koliko mogu dugo da je drzim dole u prostoriji???
Bato ja znam da bi vi mene držali cijeli dan al sta bi ja trebao biti budan 2 dana radi vaše zezancije... zato postoji pravilo buraz. Ništa licno nikome al 55 min zlostavljanja još sam bio pristojan... tak da molim da se to računa i da imate razumijevanja.
Ne može osoba pogotovo ne tako kasno da mene drži jer da me može drzat sta ja bi bio budan do 8 ujutro... nema smisla... zato jesu pravila.

Marcus West

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 3235, ID 35 će biti kažnjeni za kršenje Državnog Pravila 1.14.
Od momenta kad su lisice stavljene na lice, imate 25 minuta da ga stavite u zatvor ili pustite. Postoje izuzeci tom pravilo ako serum istine proradi.

Medjutim lice je bilo uhapšeno u 23:53 i na kraju ubijen u 00:45. Bez da serum istine proradi.

Završeno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom