Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na Organizaciju FIB | Opste Pravilo Grada 1.3

Status
Not open for further replies.
Your ID
8317
Players nickname
Stranac
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 18, 2021
Time of violation
00:00
Proofs
https://ibb.co/jTrsyRP

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
1.3 Zabranjeno je prihvatiti osobe s kriminalnim dosijeom.

- 5 star wanted crvena poternica.
- Napad na sluzbeno lice
- Vidjen u kriminalnim strukturama

Zelim pokazati kako se ti isti kriminalci ponasaju kada dodju u FIB

Pucaju u Green Zoni iako na njih nije otvorena vatra. Leaderi svesno zaposljavaju kriminalce i to je protivno pravilima grada pravilo 1.3

Hvala.
Ocistimo grad od kriminala

Urke

Player
Player
Uz duzno postovanje, Sakale, Vi ste teska prsotina. Isti taj Urke te je i doveo u FIB i 99% ljudi iz FIB-a znaju koliko sam dugo u toj organizaciji. Zahvaljujem se, nemam daljeg komentara.

Sakal Polumental

Player
Nije ovo napad na tebe. Ovo je problem organizacije i propust leadera koji zaposljava mimo pravila grada i pravila drzave.

Pop Garcia

Player
Player
Covek ima biografiju, ne znam u cemu je problem ovde :D Dovoljno sam rekao, pozdrav

Sakal Polumental

Player
Nije bio isterali smo ga. Imam pov da je isteran. A gde je tvoj POV da si ga poslao da pljacka po gradu, nemoj da pricas neistinu. Nacicu na tvom streamu gde trazis da raspisemo poternicu protiv Urketa. Korumpirani direktore FIBa ja cu biti taj koji ce vas sprovesti do zatvora za sva vasa dela. Obecavam.

Log ne laze ako Pop laze. Lepo se vidi da izbacen. Nije undercover nikada radio to, ne pokrivaj ga!

Pop Garcia

Player
Player
ovek je povredjen jer sam dobar sa svima generalno i jer se van svog karaktera druzim sa ljudima koji su u drustvu njegovih ocigledno neprijatelja iz prosle vlade. Sakale samo nastavi, ja nemam nista protiv. Radio si iza ledja coveku koji ti je verovao i stavio te za zamenika direktora, dovoljno govori o tvom rpanju. Skupljao si neke dokaze za mene da sam korumpiran, o cemu druze pricas ? Niti imam stan, niti kucu, niti svoj auto niti biznis. Sav novac sam dao za organizaciju dok nije bilo vlade a ti koristis neke snimke posle 3 sata gde sam ja ooc i gde ubijam dosadu sa ljudima koje znam mnogo pre ovog servera i tome slicno. Mani me se covece. Svi znaju ko sam ja i kako radim svoj posao :D pozdrav

Pop Garcia

Player
Player
Nije bio isterali smo ga. Imam pov da je isteran. A gde je tvoj POV da si ga poslao da pljacka po gradu, nemoj da pricas neistinu. Nacicu na tvom streamu gde trazis da raspisemo poternicu protiv Urketa. Korumpirani direktore FIBa ja cu biti taj koji ce vas sprovesti do zatvora za sva vasa dela. Obecavam.

Log ne laze ako Pop laze. Lepo se vidi da izbacen. Nije undercover nikada radio to, ne pokrivaj ga!
Da li ti znas sta znaci korupcija ? To je prva stvar? Za ovo zahtevam da budes kaznjen za lazne optuzbe. Korupcija znaci da prodajem oruzje, municiju, pancire iz organizacije i tome slicno. Krsim zakon kada sam na duznosti i td. Ja to nikada nisam radio, niti cu raditi .To sto tebi smetaju neki ljudi koji su dosli u vladu pa si sada revoltiran, to je tvoj problem. Mene ne mesaj u to ja cu nastaviti da radim svoj posao ka osto sam ga radio i dok tebe nisam primio u FIB i licno te postavio za zamenika a ti pokusavas meni nesto iza ledja :D o cemu vise pricamo

Sakal Polumental

Player
Korupcija je sirok pojam u GTA. Recimo ovaj video je jedan vid te korupcije. Korupcija nije samo vadjenje oruzja.. Podmitljivost, pokvarenost, potkupljivost i zloupotrebe sluzbenog polozaja. "Corrupted" je nesto potpuno slomljeno. To je pitanje morala za coveka na toj funkciji. Korupcija je pruzanje usluga i davanje beneficija na osnovu poznanstva. Samo na osnovu toga da neko dobijenesto za uzvrat. Ovoga nema na engleskom serveru, ovo je sprdnja sta si uradio sa FIBom

Last edited:

bigguccisosa

Player
Player
Da li ti znas sta znaci korupcija ? To je prva stvar? Za ovo zahtevam da budes kaznjen za lazne optuzbe. Korupcija znaci da prodajem oruzje, municiju, pancire iz organizacije i tome slicno. Krsim zakon kada sam na duznosti i td. Ja to nikada nisam radio, niti cu raditi .To sto tebi smetaju neki ljudi koji su dosli u vladu pa si sada revoltiran, to je tvoj problem. Mene ne mesaj u to ja cu nastaviti da radim svoj posao ka osto sam ga radio i dok tebe nisam primio u FIB i licno te postavio za zamenika a ti pokusavas meni nesto iza ledja :D o cemu vise pricamo
Dosta se objasnavas ovog lika, lik ima neke probleme i su neobjasnive. Nek uziva malo i ovo i to je to

Marcus West

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

FIB će dobiti upozorenje za kršenje Općeg pravila za državne organizacije 1.3 .
Zabranjeno je prihvatiti osobe s kriminalnim dosijeom.

Završeno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom