Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Tefo_Zambada
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/f6z9r5h

Daka 10

Player
Player
Dobar dan vam zelim i pre svega zelim sve najbolje serveru i vama da dodjemo u sto vecem broj.Ja na serveru imam 2 acc moj prvi je Matke_Reyli a moj twinki je David Obama.Ja na mom pavom acc imam ban zbog razloga G.P 6.22.Bio sam svestan kada sam to radio da cu imati neku kaznu ali ne ovakvu vec neku ic kaznu ovim putem se izvinjavam duboko vama i igracu kojem sa ukrao stvar jer znam sta sam radio ali nisam razmisljao na posledice. Ja priznajem da je ovo bilo zlonamerno i da se danas kajem zbog toga ja mislim da je od bana proslo od prilike 2 meseca i vise ako nekako mozemo da se dogovorimo uz neki uslov da mi vratite acc npr: da mi oduzmete tu stvar koju sam ukrao pa jos troduplo da mi uzmete stvari jer mi je meni taj acc jako drag jer ja na tom acc sam otprilike od pocetka servera sa vama i ovomi je bila prva kradja do sad i zato nisam znao da je ovako kaznjivo ja se jos jednom izvinjavam ako mozemo da se dogovorimo. SVE NAJBOLJE POZDRAV!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom