Zanima me kako je on mene ubio zelim da vidim njegov POV
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sa ledja te pucaju ljudi nema sta tebe da zanimaZanimama me kako je on mene ubijo zelim njegov POV
i nauci gramatiku pa pisiZanimama me kako je on mene ubijo zelim njegov POV
Ne treba tebe da zanima njegova gramatika, ajde razguli i vodi svoje brige. Mislim da je i adminima zelja da vide jedan report a da nema offtopica na njemu, prosto ne moze od vas forum warriora da se postigne nesto, odjebi. Uzivaj!i nauci gramatiku pa pisi
nema ti sta da komentirash kad si banovanNe treba tebe da zanima njegova gramatika, ajde razguli i vodi svoje brige. Mislim da je i adminima zelja da vide jedan report a da nema offtopica na njemu, prosto ne moze od vas forum warriora da se postigne nesto, odjebi. Uzivaj!
Inace, gramaticaru, RECENICA se nikad ne pocinje sa "I" slovom, hvala
Ja sam na 46h zatrazio administrator mora da zatrazi POVJan 12, 2023 19:10 - 24h
Jan 13, 2023 19:10 - 48h
Reportao si na 46 sata a sad administracija nema pravo da trazi POV.
ne tripuj se druze na otvorenom si od svugde te pucaju ljudiJa sam na 46h zatrazio administrator mora da zatrazi POV
Stavljas admine u neprijatnu situaciju.Ja sam na 46h zatrazio administrator mora da zatrazi POV
Pošto se ti praviš pametan evo ti dokaz kad se gleda...bio si admin a ne znaš molim te ne sramoti se po forumu i ne pravi se pametan.L.PStavljas admine u neprijatnu situaciju.
1. Oni nisu videli kad si ti stavio,
2. Sad je kasno oni da traze i nemaju pravo na to.
Svakako tvoje i na miljan je da se nadate a njihovo da odbiju
1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati.Pošto se ti praviš pametan evo ti dokaz kad se gleda...bio si admin a ne znaš molim te ne sramoti se po forumu i ne pravi se pametan.L.P
pa ako te neko ne postavi na forum u 48h onda imas pravo izbrisat pov al eto svi smo mi glupi samo si ti najpamentiji i aldin je napisao meni za 1.7 a ne pravilo zelene zone koje izmisljas iz glave1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati.
Pravilo je pravilo i lepo pise koliko sati trebas imati POV. Nakon 48 sati igrac nije duzan da ima POV. Ako se radi za neko Generalno pravilo ili zelena zona onda Aldin ti je lepo napisao.
Brate na otvorenom si,s ledja te pucaju,cisto namijestanje bana i usput proslo 48hZanima me kako je on mene ubio zelim da vidim njegov POV
bro thought he did smthing haha lagani double tap si popio cringas brate i ako admin zatrazi pov onda lagano imamo pov ti ne brini za nistaZanima me kako je on mene ubio zelim da vidim njegov POV