Pozdrav, ja sam nov igrac ovde kao sto se verovatno moze i primetiti, zelim da se pozalim na ova 2 momka sa snimka za prekrsena pravila koja sam naveo u samom pocetku.
RDM - Ubili su nas bez ikakvog razloga na sred autoputa
FRP [ Fear RolePlay ] - Vozili su se preko 300 u suprotnom smeru na autoputu
SK - Ubili su nas cim nas je bolnicar digao
MK - Ubili su nas vise puta u roku od 5 minuta, mene nisu uspeli ali drugara jesu kao sto se vidi na snimku
PG - Zabili su se u nas 200 na sat i nastavili kao da im nista nije bilo
Ovo sam napisao da vama bude lakse da znate zasto se zalim i smatram da oni treba da budu kaznjeni.
Naravno da pitam, ko ce meni i mom drugaru da vrati moje potroseno vreme na ova 2 ozalostena momka, jer smo planirali da idemo na farmu da radimo kao civilizovan svet[ ne znam kako bi ih nazvao a da ne bude vulgarno bas ] - [ Pa eto ako mozete da nam sredite makar neku nadoknadu na ovo sto se desilo ]
RDM - Ubili su nas bez ikakvog razloga na sred autoputa
FRP [ Fear RolePlay ] - Vozili su se preko 300 u suprotnom smeru na autoputu
SK - Ubili su nas cim nas je bolnicar digao
MK - Ubili su nas vise puta u roku od 5 minuta, mene nisu uspeli ali drugara jesu kao sto se vidi na snimku
PG - Zabili su se u nas 200 na sat i nastavili kao da im nista nije bilo
Ovo sam napisao da vama bude lakse da znate zasto se zalim i smatram da oni treba da budu kaznjeni.
Naravno da pitam, ko ce meni i mom drugaru da vrati moje potroseno vreme na ova 2 ozalostena momka, jer smo planirali da idemo na farmu da radimo kao civilizovan svet[ ne znam kako bi ih nazvao a da ne bude vulgarno bas ] - [ Pa eto ako mozete da nam sredite makar neku nadoknadu na ovo sto se desilo ]