- Prije svega, dobar dan/veče ovisno od vremena kada pregledavate moju molbu za unwarn...
- Ovako je to bilo: Ja sam bio na onom tornju kao sto se i vidi na prilozenom pov-u i pucao sam likove dok je moj prijatelj u ferariu imao zadatak da pokupi kontejner to jest da tim likovima odbroji 5 sec prije nego ih ja ubijem.
- No međutim nisam bio u kontaktu sa njim te mu nisam mogao rec da odbroji 5sec jer mi je u tom trenutku bio ugasen porodicni radio.
- Kad sam vidio da mi je radio ugasen odma sam poceo pucati jer nisam znao da ima jos 4 min do uzimanja kontejnera i nisam znao da im moj saučesnik nije odbrojao 5 sec...
- Samim tim nisam to uradio namjerno, vec samo nismo bili dovoljno organizovani.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Priznajem da smo bili nedovoljno organizovani, ali isto tako smatram da zbog gore navedene situacije iz moje perspektive ne trebam dobiti warn.
- Te bih vas uz veliko poštovanje zamolio da dobijem unwarn...
- Usput pohvala za cijeli admin team na predanosti i efikasnosti obavljanja svojih zadataka...
Ady Benz