Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14735
Players nickname
Ady Benz
Administrators nickname
Zoky Navaro
Date
Jan 13, 2023
Time
21:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=74FykZMDFgk

Ady Benz

Sigma
Player
  • Prije svega, dobar dan/veče ovisno od vremena kada pregledavate moju molbu za unwarn...

• Ovako je to bilo: Ja sam bio na onom tornju kao sto se i vidi na prilozenom pov-u i pucao sam likove dok je moj prijatelj u ferariu imao zadatak da pokupi kontejner to jest da tim likovima odbroji 5 sec prije nego ih ja ubijem.

• No međutim nisam bio u kontaktu sa njim te mu nisam mogao rec da odbroji 5sec jer mi je u tom trenutku bio ugasen porodicni radio.
  • Kad sam vidio da mi je radio ugasen odma sam poceo pucati jer nisam znao da ima jos 4 min do uzimanja kontejnera i nisam znao da im moj saučesnik nije odbrojao 5 sec...

• Samim tim nisam to uradio namjerno, vec samo nismo bili dovoljno organizovani.
POV koji je naveden je od lika koji je stavio žalbu na mene.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Priznajem da smo bili nedovoljno organizovani, ali isto tako smatram da zbog gore navedene situacije iz moje perspektive ne trebam dobiti warn.

• Te bih vas uz veliko poštovanje zamolio da dobijem unwarn...

• Usput pohvala za cijeli admin team na predanosti i efikasnosti obavljanja svojih zadataka...

Ady Benz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom