Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3235
Players nickname
Milos Stepanic
Administrators nickname
Milan Ostric
Date
Dec 19, 2021
Time
15:04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/29691/

Stepanic

Player
Player
Zdravo, ovako stavljam zalbu na odluku vezanu za zalbu na forumu. Admin je doneo odluku da treba nas zatvori za drzavno pravilo 1.14.
Mi smo lice drzali u nasem HQ duze vreme uz odobrenje od drzavnog tuzioca (sto se moze cuti i na snimku). Uz sve to, trazilo je lice advokata za koga smo isto cekali da nam se jave iz gov. Oni su nas tek kasnije obavestili da nemaju advokata (mozete videti po logovima dep chata).

Uz sve ovo, nama je prosli kurator Edita govorila da ako lice nema lisice dok je kod nas se ne racuna vreme provedeno. Nego samo dok ima lisice na sebi, tada da se racuna.

Druga stvar, momak nije dobio zalbu iako se na snimku cuje da prica kako je rank jedan u bloodsima. Dok mi imamo saznanja (imali coveka u njihovoj fakciji) koji nam doneo dokaze da je covek podlider. Iako mu je stavljeno oruzje na glavu, momak nije odao nikakvu informaciju vezanu oko same organizacije i posla (posle smo dobili i OOC informaciju da je momak idalje podlider).

P.S: Ovo nije zalba na admina, nego samo trazenje da pogleda jos neko tu zalbu. Milan radi dobru svoj posao i dobar je kurator.

Ante Djukela

Player
Player
Zdravo, ovako stavljam zalbu na odluku vezanu za zalbu na forumu. Admin je doneo odluku da treba nas zatvori za drzavno pravilo 1.14.
Mi smo lice drzali u nasem HQ duze vreme uz odobrenje od drzavnog tuzioca (sto se moze cuti i na snimku). Uz sve to, trazilo je lice advokata za koga smo isto cekali da nam se jave iz gov. Oni su nas tek kasnije obavestili da nemaju advokata (mozete videti po logovima dep chata).

Uz sve ovo, nama je prosli kurator Edita govorila da ako lice nema lisice dok je kod nas se ne racuna vreme provedeno. Nego samo dok ima lisice na sebi, tada da se racuna.

Druga stvar, momak nije dobio zalbu iako se na snimku cuje da prica kako je rank jedan u bloodsima. Dok mi imamo saznanja (imali coveka u njihovoj fakciji) koji nam doneo dokaze da je covek podlider. Iako mu je stavljeno oruzje na glavu, momak nije odao nikakvu informaciju vezanu oko same organizacije i posla (posle smo dobili i OOC informaciju da je momak idalje podlider).

P.S: Ovo nije zalba na admina, nego samo trazenje da pogleda jos neko tu zalbu. Milan radi dobru svoj posao i dobar je kurator.
pardon, ja sam se vama ispricao i ja se moram drzati IC karaktera !
a da nema pravila 1.14 sta to znaci da vi mene mozete da drzite 3 dana i ja ne smijem da uradim LTA ja bi se trebao pred racunalom onesvjestiti jel?' zato i postoji to pravilo molim lijepo.

Stepanic

Player
Player
Prvo, niko te nije drzao dva sata.
Drugo, izvrsili smo maksimalno moguci rp sa tobom. Iako nisi ispostovao svoj fear kada ti je stavljeno oruzje na glavu.
Trece, dobili smo odobrenje od GOVa nakon sto smo im pojasnili situaciju i pokazali dokaze.
Cetvrto, kada vi nekoga na pljacki uzmete za taoca mozete da ga drzite koliko god zelite i NIKO, NIKADA se nije bunio. Shodno tome, treba ispostovani i nas koji pokusavamo da napravimo neku RP pricu.
Sam nas bivsi kurator je rekao da mozemo zadrzati dodatno lice ukoliko mu skinemo lisice u nasoj zgradi. I da se to vreme NE RACUNA.

Treba nekada ispostovati, ne samo ovde visiti na forumu i pokusati nekoga zajebati.

Ante Djukela

Player
Player
Prvo, niko te nije drzao dva sata.
Drugo, izvrsili smo maksimalno moguci rp sa tobom. Iako nisi ispostovao svoj fear kada ti je stavljeno oruzje na glavu.
Trece, dobili smo odobrenje od GOVa nakon sto smo im pojasnili situaciju i pokazali dokaze.
Cetvrto, kada vi nekoga na pljacki uzmete za taoca mozete da ga drzite koliko god zelite i NIKO, NIKADA se nije bunio. Shodno tome, treba ispostovani i nas koji pokusavamo da napravimo neku RP pricu.
Sam nas bivsi kurator je rekao da mozemo zadrzati dodatno lice ukoliko mu skinemo lisice u nasoj zgradi. I da se to vreme NE RACUNA.

Treba nekada ispostovati, ne samo ovde visiti na forumu i pokusati nekoga zajebati.
znaci po toj tvrdnji ti mos mene drzat do 6 ujutro ja moram biti budan?

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Od vremena kada ti stavimo lisice Ante, mozemo te drzati 25 min max.

Takodje mogli smo te pozvati na inf razgovor i onda ne bi morali da postujemo 25 min

Isto FIB moze pitati da li se slazes da se razgovor nastavi i onda je sve ok.

Ali ovde nije to bio slucaj. Drzan si predugo, i na kraju te i resili kao prava mafija a ne FIB, ti se toga ne secas ali admin ovde nije pogresio.

Stepanic

Player
Player
Od vremena kada ti stavimo lisice Ante, mozemo te drzati 25 min max.

Takodje mogli smo te pozvati na inf razgovor i onda ne bi morali da postujemo 25 min

Isto FIB moze pitati da li se slazes da se razgovor nastavi i onda je sve ok.

Ali ovde nije to bio slucaj. Drzan si predugo, i na kraju te i resili kao prava mafija a ne FIB, ti se toga ne secas ali admin ovde nije pogresio.
Nema ovde "od vremena kada ti stavimo lisice" posto ti nisi ni FIB/SAHP/LSPD. Tako da nemoj se tako predstavljati.
Drugo, zamolio bih te da ne komentarises prijavu na admina i da se ubacujes tamo gde ne treba.
Vidi se javno da imas nesto protiv FIB i da tu stalno prozivas. Gledaj sebe i svoj posao, mani se foruma.

Sakal Polumental

Player
Pa ti se zalis na odluku svog kuratora.

Jedino Allah da sidje i kaze i on nesto pa i na nhefa da se zalis.

Sakal FIB for life.

Stepanic

Player
Player
Pa ti se zalis na odluku svog kuratora.

Jedino Allah da sidje i kaze i on nesto pa i na nhefa da se zalis.

Sakal FIB for life.
Ponovo bih te zamolio da ne komentarises ovaj deo. Nije vezano za tebe, ni oko tebe.

Sakal Polumental

Player
1.14 Imate 25 minuta da stavite osobu u zatvor počevši od trenutka kad joj stavite lisice | Demorgan 120 min

Stepanic

Player
Player
Zamolio bih admina da kazni ovog momka, posto ovo mu nije prvi put da se stalno mesa/ubacuje u nesto gde ne treba. Hvala

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Zalba je vec zakljucena i ne mozemo je promjeniti.Svako ko nije bio vezan za ovu zalbu bit ce banovan sa foruma na 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom