Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11658
Players nickname
Mihael_Brutal
Administrators nickname
Cengela Sefoviic
Date
Jan 14, 2023
Time
19:10
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/1030044227285041153/1063855196830179368/image.png

Michael Zappa | 11658

Player
Player
Dobar dan administracijo, zalim se na odluku administratora Cengele jer me je zatvorio za PG. Naime posto bas i nisam neki sa novcem isao sam zaraditi pomocu kancelarije, nakon toga dosao mi je zadatak da pronadjem gljivu, normalno sam krenio i zamjetio jednu gljivu na mapi na brdu pored NG-a. Pa sam se odma zaputio tamo isao sam mostom na juznoj kapiji se sam slucajno umjesto S za kocenje stisnio W da odem napred, te je admin Cengela pricao sa nekim licem kojeg sam ja slucajno udario autom, onda me pitao sta radim i rekao sam u da je bilo slucajnoi, nakon toga otisao sam na svoju stranu i krenio prema gljivi. Onda sam posto sam vozio familijarni auto jer kao sto sam rekao nemam bas novca vozio prema gljivi te kada sam prosao par malih nagiba i zaustavio auto da vidim je li gljiva tamo dosla mi je obavijest da sam u demorganu zbog PG. Zao mi je sto se to desilo jer nikada nisam prije bio u demorganu a kamoli 180min. Nadam se da ce mi administracija pruziti novu sansu jer stvarno nisam zelio napraviti nesta lose. Ugodan i sretan rad!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom