Dobar dan administracijo, zalim se na odluku administratora Cengele jer me je zatvorio za PG. Naime posto bas i nisam neki sa novcem isao sam zaraditi pomocu kancelarije, nakon toga dosao mi je zadatak da pronadjem gljivu, normalno sam krenio i zamjetio jednu gljivu na mapi na brdu pored NG-a. Pa sam se odma zaputio tamo isao sam mostom na juznoj kapiji se sam slucajno umjesto S za kocenje stisnio W da odem napred, te je admin Cengela pricao sa nekim licem kojeg sam ja slucajno udario autom, onda me pitao sta radim i rekao sam u da je bilo slucajnoi, nakon toga otisao sam na svoju stranu i krenio prema gljivi. Onda sam posto sam vozio familijarni auto jer kao sto sam rekao nemam bas novca vozio prema gljivi te kada sam prosao par malih nagiba i zaustavio auto da vidim je li gljiva tamo dosla mi je obavijest da sam u demorganu zbog PG. Zao mi je sto se to desilo jer nikada nisam prije bio u demorganu a kamoli 180min. Nadam se da ce mi administracija pruziti novu sansu jer stvarno nisam zelio napraviti nesta lose. Ugodan i sretan rad!