Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10706
Players nickname
Djordje_Carkic
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Nov 6, 2022
Time
00:00
Proofs
https://prnt.sc/VnayayTrk7Nd

Djordje Carkic

Player
Player
Dobro vece postovani administratori servera.Pre svega ja cu biti iskren kako sam dobio ovaj ban.Sve je pocelo tako sto ja sam otiso na pijacu sa jednog od mojih boljih drugova mi smo dosli da vidimo sto ima tu i mi kako smo gledali mog druga su pozvali njegovi u glavu i on mi je reko da ce da dodze i ja sam mu reko oke,ja sam produzio da razgledujem sta ima na tezgi i priso mi je jedan lik i ja sam ga pitao sta mu treba on samo mi je ponudijo da se pozdravimo i ja sam prifatio posto sam mislio da je za battle pass on mi je ponudio jos jednom ja sam prifatio i po treki put mi je ponudio da mi proda 1 kripto za 1million i ja to nisam zagledao i sam klikno misic [Y] posle kada sam video da sam uradio gresku i da mi je nestalo 1 million ja sam shfatio i sam se puno iznerviro pozvao sam admina i admin je doso ja sam mu objasnilo sta je bilo i admin me je pito da li imam pov ja sam reko da nemam posto u tom momentu ne sam snimo posto nisam mislio da ce nesto da bude i od nervoze i od moju ljutinu ja sam burno izreagirao za to sad se mnogo kajem i bi zeleo jos jednu finalnu sansu posto puno drugova imam sto igraju na ovom serveru ja se duboko izvinjavam i sada mogu da obecam da nece ovo da se ponovi a ako ponovim sto nece da se desi mozete slobodno da mi date ban i necu da se bunim.Ja jos jednom se duboko izvinjavam i bi vas zamolio da mi date jos jednu sansu.Hvala sto ste me razumeli i hvala unapred imajte jep dan i puno srece u zivotu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom