Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27968
Players nickname
Sergej Chapo
Suspect ID
29757
Date of violation
Jan 16, 2023
Time of violation
0:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=24OEF07092w

Sergej_Apollo

Player
Player
Navodno gospoda iz organizacije su dosla pomoc jer neki drugo lice puca u dvoristu fama posle toga ja sam ubio pogresnog i kao sto vidite izvino sam se gospodi lepo i ljubazno ali pretoksicni ljudi kao ovi su plitkog mozga i ponasaju se kao da su supermeni u gradu sto se moze videti na povu covek me svesno ubija i bez razloga me tera da dizem ruke niti sam nosio oruzje niti nista dok drugo lice vrsi animaciju dok sam mrtav

WARN ZA ORGANIZACIJU AKO JE SU OVO PRIPADNICI ORG I AKO OVAKVI TREBAJU BITI ONDA SVI TREBAMO PRESTATI IGRATI GRAN RP

Goran Gefufna

Player
Player
Ne znam stvarno odakle da krenem al evo polako cu jedno po jedno pravilo koje su doticna gospoda prekrsila ...
Prije svega prolazili smo ja i kolega ka zatvoru gde momci krecu da pucaju i mi izlazimo i pokusavamo da im pomognemo gde isti taj lik mene ubija i pravi se nevin .
Jos jedno pravilo koje je prekrsio jeste Bejtanje doticni gospodin mene provocira i vrijedja.
Jos jedno pravilo koje krsi jeste bezanje iz rp situacije gde on sa ulice bezi u svoj privatan posed da bi izbegao RP situacijiu .
Sledece pravilo jeste MG gde kaze citiram "Vezite me da vas stavim na "SAJT"
Sledece pravilo je prekrsio njegov kolega gde se cuje da je opsovao majku sto je 7 dana ban ID : 37246

37426 - Psovanje majke
27968 - MG,Bejtovanje,Bezanje iz RP situacije

Goran Gefufna

Player
Player
Takodjer imao sam role play razlog da ga ubijem tako da smatram da nisam nista prekrsio a oni su bejtovali, vredjali, pucali
... Vidi se gde decko priznaje da je puco pa se kao izvinjava i podle toga pije magnezijum.

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Navodno gospoda iz organizacije su dosla pomoc jer neki drugo lice puca u dvoristu fama posle toga ja sam ubio pogresnog i kao sto vidite izvino sam se gospodi lepo i ljubazno ali pretoksicni ljudi kao ovi su plitkog mozga i ponasaju se kao da su supermeni u gradu sto se moze videti na povu covek me svesno ubija i bez razloga me tera da dizem ruke niti sam nosio oruzje niti nista dok drugo lice vrsi animaciju dok sam mrtav

WARN ZA ORGANIZACIJU AKO JE SU OVO PRIPADNICI ORG I AKO OVAKVI TREBAJU BITI ONDA SVI TREBAMO PRESTATI IGRATI GRAN RP
cekaj jel ti ovom zadnjom porukom vredjas projekat,znas li koja se kazna dobije za to?

strahinjashady

Player
Player
A sto sam ja spomenut id 22646? LJUDI HOCE DA ME SRUSE ALI JA SE NEDAM! FORUM MAFIJA DA SE SRUSI!

Leo Naudi

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 29757 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom