Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Hazze
Suspect ID
3035
Date of violation
Jan 16, 2023
Time of violation
03:25
Proofs
https://youtu.be/kx9n2F4y2K8

Darko Hazze

Player
Player
Mislim da je ovo zabranjeno da decko prica ''JEBEM LI TI (onda je nesto rekao ali se nije culo mislim da je spomenuo nesto sto nebi trebalo) a i svakako ooc vredjanje posle eventa da sam kako on kaze ''BOGALJ" decko je previse TOXIC ne znam zasto samo sam trazio da vidim POV ako je to toliki problem da me lik vredja OOC onda ne razumem ja sam pogresio MG pravilo mzd ali ne zelim da me iko vredja OOC

Alexsandro Sosa

Player
Player
Pa dobro jebem li ti moze da bude mnogo toga nemoj odmah najgore. a sto se tice vredjanja i ti si meni rekao majmune jedan tako da nek budemo onda bar zajedno tih 7dana.

Darko Hazze

Player
Player
Pa dobro jebem li ti moze da bude mnogo toga nemoj odmah najgore. a sto se tice vredjanja i ti si meni rekao majmune jedan tako da nek budemo onda bar zajedno tih 7dana.
ja sam rekao majmune sto je ic vredjanje al ti nisam jebao nista kao ti meni

Spreaty

Make everyone know your name
Player
Mislim da je ovo zabranjeno da decko prica ''JEBEM LI TI (onda je nesto rekao ali se nije culo mislim da je spomenuo nesto sto nebi trebalo) a i svakako ooc vredjanje posle eventa da sam kako on kaze ''BOGALJ" decko je previse TOXIC ne znam zasto samo sam trazio da vidim POV ako je to toliki problem da me lik vredja OOC onda ne razumem ja sam pogresio MG pravilo mzd ali ne zelim da me iko vredja OOC
Bro nolifes forum 💀

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
nikakvo ooc vredjanje jebem li ti nista ne znaci bez ako ne spomene roditelje a ovako moze da kaze jebem li ti kolac, jebem li te u zvalje te tvoje a to se svudje cuje po vazda dan nikakvo vredjanje samo se dokazujes kao forum warrior aj sad magla.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom