Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19054
Players nickname
Miha Vendetta
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jun 15, 2022
Time
00:00
Proofs
//

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Postovanje , pisem Vam posljednji unban appeal za ovaj nalog.
Mislim da ste po mojim proslim zalbama vec upuceni u to sta se desilo i zasto sam banovan.I stvarno mi je krivo svega,ne znam zasto sam u tom periodu prije 7 mjeseci kad sam dobio ban mislio da sam cool i ne znam o cemu sam razmisljao i zasto sam to radio i zasto mi je to trebalo u zivotu.Sve je krenulo od malog bana od 7 dana koji je produzen na 9999,i za ovaj period razmisljao sam i shavito koliko sam bio razmazen,nezreo za neke stvari i ispao glup sto sam vredjao servere i nadam se da cete mi dati posljednju priliku,jer sam shvatio gresku,prihvatio i nastavio dalje,ali opet mi to nije pomoglo.Ipak mi je to bio tezak period u zivotu zbog svakakvih razloga te nisam imao kako leciti komplekse,sto mi danas zvuci jako glupu,razmazeno,nevaljalo i nezrelo.Iako 7 mjeseci djeluje kao mal period,meni je bilo sasvim dovoljno da se uozbiljim,sazrim i naucim ponasanju,kulturi i razumjevanju nekih stvari.Te bi sasvim razumio da budem wipan a za vise informacija zasto sam to radio i kakve sam zivotne probleme imao javio bih Vam se na discord i objasnio sve.Nadam se da cete me u potpunosti zhvatiti i procjeniti da sam bio iskren u svemu sto sam rekao...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom